Onze voeten zijn na ons geboorte nog niet volledig ontwikkeld. Niet alleen de spieren en banden, maar ook de botstructuren zijn nog niet helemaal gevormd. Tot een leeftijd van 8 of 9 zijn kindervoeten zich nog volop daarmee bezig. Bij peuters kunnen de voetjes een halve maat in 2 maanden groeien, bij kleuters groeien kunnen de voeten een halve maat in 6 maanden groeien. Dit is heel veel groei in een korte tijd en heel veel dat je in de gaten moet houden.
In de wereld van kinderschoenen is pasvorm alles! Het is dan mooi als merken zoals Shoesme zich me de perfecte pasvorm bezighouden.

De juiste maat kinderschoenen

Kindervoeten zouden volgens sommige experten iedere maand opgemeten moeten worden.
Om de zoveel tijd naar een podotherapeut is natuurlijk een must, maar het is ook handig om het zelf bij te kunnen houden. Kinderen zullen niet zo snel vertellen als een schoen te klein is. Naast het draagcomfort is het ook belangrijk dat de schoenen de groei van de voet niet belemmert.
Op Shoesme website staat veel informatie beschreven over hoe je de juiste schoenmaat kunt bepalen en waar je op zou moeten letten.

Waarom Shoesme?

Bij Shoesme zijn al sinds 1999 bezig met een maken van kinderschoenen, ze zijn ware specialisten.
Het merk combineert hoogwaardige materialen met hippe moderne designs, maar het allerbelangrijkste is toch dat ze streven maat hun ontwerpen en maatvoering naar de perfecte pasvorm.

Keuze en assortiment

Shoesme biedt vrij veel keuze qua stijlen. Je vindt sneakers, veterschoenen, laarzen en meer, vrijwel alle type schoenen die je kids ooit nodig zullen hebben. De schoenen zijn Shoesme zijn herkenbare modellen zoals: High top sneakers, regen laarzen, booties en meer. Ze hebben wel allemaal een Shoesme touch, de schoenen zijn kleurrijk en ‘blij’.
Ze specialiseren zich ook alleen in kinderschoenen, de schoenen zijn alleen tot maat 35 verkrijgbaar.
De kosten zijn ook niet onbelangrijk. De schoenen zijn redelijk geprijsd en via Shopping platform SuperSales kun je alle Shoesme aanbiedingen van meer dan 250 webshops op één plek vinden. Het bespaart je zo veel zoekwerk.

Categories: Styling