Stel een origineel relatiegeschenk samen

Een relatiegeschenk is een manier om je klanten te bedanken voor het feit dat ze voor langere tijd klant bij u zijn. Een relatiegeschenk is vaak een product die ook daadwerkelijk gebruikt wordt voor langere tijd. Op deze manier komen uw klanten regelmatig in aanraking met de naam van uw bedrijf. Het is namelijk mogelijk om powerbanks te bedrukken of een sleutelhanger met uw logo te gebruiken als relatiegeschenk. Bij een relatiegeschenk is het wel belangrijk dat het een product is die ook daadwerkelijk veel gebruikt kan worden. Zo is een powerbank of een pen een veel gebruikt voorwerp en iedereen heeft er profijt van.

Waarom een relatiegeschenk uitdelen?

Veel bedrijven kiezen ervoor om relatiegeschenken uit te delen maar waarom doen we dit massaal? De grootste rede is het opbouwen van relaties. Het relatiegeschenk is namelijk een visitekaartje waardoor klanten telkens aan je terugdenken. Daarnaast kan een Apple powerbank ook uitgedeeld worden bij een bepaalde besteding, op deze manier worden klanten aangezet tot kopen. Met een relatiegeschenk voorkom je ook nog eens dat de klant snel over stapt naar de concurrent. Het is daarom wel belangrijk om een echt origineel product te kiezen waar je klanten ook daadwerkelijk iets aan hebben. Misschien kan u gebruik maken van een powerbank aanbieding zodat het goedkoper is om klanten vast te houden dan opzoek te moeten naar nieuwe klanten.

Bekend en veelgebruikt product

Een veel voorkomend relatiegeschenk van de afgelopen tijd is een powerbank bedrukt met het bedrijfslogo. Dit is ook wel te begrijpen, iedereen heeft in deze tijd een smartphone in bezit en heeft wel eens te maken met een lege batterij. Daar kan je als bedrijf goed op inspelen door een powerbanks te bedrukken en uit te delen als relatiegeschenk. Het aanbod wat betreft powerbanks is heel uitgebreid zo kan iedere onderneming voor een powerbank kiezen die aansluit bij de huisstijl van het bedrijf. Er kan keuze gemaakt voor power bank voor Samsung of Apple powerbanks, om het makkelijker te maken zijn er ook powerbanks met een Multikabel zodat elke klant het kan gebruiken.

Verschillende mogelijkheden

Wat betreft de powerbanks bedrukken zijn er verschillende mogelijkheden. Veel bedrijven kiezen ervoor om het bedrijfslogo op de powerbank te bedrukken. Om de powerbank nog persoonlijker te maken kan de verpakking voorzien worden van uw logo. Bij veel gebruik van de powerbank bestaat de kans dat het logo vervaagd om dit te voorkomen kan het logo met behulp van UV-print op de powerbank gedrukt worden. Het logo zal ook bij veel gebruik niet van de powerbank kunnen vervagen. Om er zeker van te zijn dat de powerbank op de juiste manier wordt bedrukt is het altijd mogelijk om een sample aan te vragen. Zo heeft u een duidelijk beeld over hoe de powerbanks er na bedrukking uit zien. Een powerbank aanbieding is natuurlijk altijd mogelijk bij aanschaf van grote aantallen. Om erachter te komen of uw van een powerbank aanbieding gebruikt kan maken is het verstandig om contact op te nemen met de leverancier. Dan kunnen de mogelijkheden besproken worden en kunnen er duidelijke afspraken gemaakt worden wat betreft de prijs.

About Redactie2