Met de onderwijsvacaturebank wordt de kans op een nieuwe baan een stuk groter. Op dit platform zetten schoolbesturen een vacature uit waar kandidaten op kunnen reageren. Het uploaden van je cv is erg eenvoudig en met een paar muisklikken is je sollicitatie verzonden. Vind je nieuwe baan via de onderwijsvacaturebank.

Onderwijsvacaturebank, een waardevol hulpmiddel in een krappe arbeidsmarkt

De krapte op de onderwijsarbeidsmarkt is al jaren aan het toenemen. Dat komt vooral door reorganisaties binnen scholen(gemeenschappen) en het feit dat minder mensen kiezen voor een lerarenopleiding in het basis- en speciaal onderwijs. En dat terwijl er wel meer scholieren zijn dan vroeger. Om aan voldoende gekwalificeerd personeel te komen moeten schoolbesturen er dan ook voor zorgen dat openstaande vacatures zoveel mogelijk mensen bereiken. En dat is waar de onderwijsvacaturebank voor bedoeld is. Het samenbrengen van opdrachtgevers en werkzoekenden in het onderwijs.

Vind snel de beste match

Als sollicitant vind je via een onderwijsvacaturebank snel de vacature die bij je past. In het uitgebreide menu selecteer je hoe ver je maximaal wilt reizen, hoeveel uur je wilt werken en in welke onderwijssector je een baan zoekt. Je kunt ook aangeven of je een bepaalde specialisatie hebt en naar wat voor soort dienstverband je op zoek bent. Hier rolt een lijst met vacatures uit waar je direct op kunt reageren met je geĆ¼ploade cv.

Houd het platform in de gaten voor de nieuwste vacatures

Tijdens bepaalde perioden, zoals tijdens schoolvakanties, kan het gebeuren dat de baan die jij zoekt er niet tussen staat. Dat is vervelend, maar je kunt je voorstellen dat er in een dergelijke periode weinig aanvragen worden geplaatst. Blijf vooral de website in de gaten houden want er worden wekelijks nieuwe vacatures toegevoegd aan de database. En hoe eerder je reageert, des te groter de kans dat jij je nieuwe baan vindt via onderwijsvacaturebank.

Categories: Ondernemen