AMSTERDAM – Er is een nieuwe uitvinding ontdekt die inzetbaar is voor de hype “selfie”. Het zal het maken van een selfie een stuk gemakkelijker maken en het garandeert je een betere kwaliteit van de selfie. Lees hieronder voor meer info.

In 2013 was het het woord van het jaar: “selfie”. Vrijwel elke jongen of elk meisje deed het dagelijks, een selfie maken. Wat is nou eigenlijk een selfie? Het is niet meer dan een foto van jezelf maken. Bijvoorbeeld wanneer je een nieuwe outfit hebt of je je op een rare plek bevindt. Vervolgens werden deze foto’s op sociale media gedeeld. Sociale media als Facebook, Instagram en Twitter werden heel veel gebruikt om de selfie te delen met al je vrienden en kennissen.

Wat is er lastig aan een selfie?
Het maken van een selfie is altijd lastig. Je weet namelijk nooit wanneer je er goed op staat, aangezien je zelf niet door de camera kunt kijken. Daarom ontstaan er vaak wazige foto’s of zit je er compleet naast. Daarom is de Shutterball uitgevonden. Dit zal het maken van selfies een stuk gemakkelijker maken.

Waarom heb je een Shutterball nodig?
Zodra je in het bezit bent van een shutterball kun je gemakkelijk selfies maken omdat je niet meer op je smartphone een knop in moet drukken. Doordat dit voorheen moest verschoof je vaak je beeld of begon je te trillen. Doordat je nu via de shutterball kunt bevestigen dat je een foto wilt maken kun je je volledig focussen op de stand van je camera. Daarnaast is het nu mogelijk om een selfie te maken van afstand, je hoeft je smartphone niet perse vast te hebben om een selfie te maken.
Voor meer informatie over de shutterball en de selfie trend, bekijk onderstaand filmpje:

Categories: Lifestyle