Tips voor het inrichten van uw (voor)tuin

Royal van Zanten houdt zich bezig met het veredelen van bloemen en planten. Hierdoor kunnen zij bloemen en planten ontwikkelen die passen bij elke tuin en seizoen. Zo wordt er ingespeeld op de vraag uit de markt. Aan de hand van deze producten geven wij enkele tips waarmee uw tuin weer helemaal up-to-date is en er verzorgd uitziet.

Hangbakken

Om een speels karakter in de tuin te krijgen kunt u gebruik maken van hangbakken. Deze bakken kunt u zowel tegen de muur als los laten hangen. Hierdoor heeft u ook op ooghoogte kleuren om waar te nemen. De Skyfall hanging basket is misschien wel het pareltje uit de hangbakken serie. De serie bestaat uit vijf contrasterende kleuren, namelijk roze, rood, paars, geel en wit. Door deze kleuren samen te voegen krijgt uw tuin al snel (letterlijk) kleur.

Bloembakken

U kunt ook kiezen voor bloembakken in uw voortuin. Deze bloembakken kunnen namelijk zorgen voor een uniek element aan de voorkant van uw huis. Deze bloembakken mogen lekker groot zijn en u hoeft niet bang te zijn dat ze lekker opvallen. Een tijdloze optie is een grote antraciete bloembak in combinatie met paars. Neem bijvoorbeeld de Celosia Deep Purple, deze bloem is zowel geschikt voor binnen als buiten. Hoewel z’n uiterlijke schoonheid wellicht anders doet vermoeden, is het onderhouden verschrikkelijk eenvoudig.

 

Onderhouden van uw planten

Denk naast het visuele plaatje goed na over de praktische indeling van uw tuin. Welke planten gaat u in de tuin zitten en hoeveel uur zon hebben deze per dag nodig? Aan de hand hiervan kunt u bepalen waar in de tuin de plant het beste kan komen. Planten hebben namelijk zonlicht nodig om zo het fotosynthese proces in werking te zetten. Door dit proces zorgt de plant namelijk voor zijn voeding waardoor het gaat groeien en bloeien.

About Redactie2