Dit is een vraag die speelt onder veel ondernemers. Bedrijfspanden zijn vaak na jaren niet meer helemaal naar wens, waardoor vervanging of vernieuwing gewenst is. Toch is het niet altijd nodig om het hele gebouw te vervangen voor een compleet nieuw gebouw. Bij bedrijfspanden die altijd goed onderhouden zijn, is een renovatie vaak al probleemoplossend.
Renovatie is financieel gunstig!
Het afbreken van het huidige pand en het bouwen van een geheel nieuw bedrijfspand is vaak erg duur. Natuurlijk kost renoveren ook geld, maar je kunt er ook een hoop voordelen mee doen. Als je bijvoorbeeld kiest voor een renovatie die bijdraagt aan energiezuinigheid, mag je een hele hoop kosten aftrekken van de EIA. Het percentage dat je mag aftrekken van de fiscale winst is zelfs 41,5%! Zo wordt duurzaam ondernemen wel erg aantrekkelijk!
Sneller bouwen met Easy Construct
Wanneer de keuze voor renovatie gemaakt is, is het belangrijk dat de werkzaamheden van de renovatie in een relatief kort tijdsbestek plaatsvinden. Je bedrijf moet natuurlijk niet te lang stil komen te staan. Wanneer je kiest voor duurzaam én snel renoveren, kun je het beste gaan voor renoveren met staal, en dan met name het Easy Construct Systeem. Dit systeem bouwt met koudgewalst staal. Licht, eenvoudig te recyclen en niet slecht voor het milieu. Een ideaal snelbouwsysteem! Een bedrijf dat gespecialiseerd is in het werken met dit bouwsysteem is De Staalbouwers.

Een keuze kunnen maken?
Neem dan gerust eens contact op met de experts van De Staalbouwers. Zij hebben ervaring in het renoveren van de meest uiteenlopende gebouwen. Of het nu gaat om een stal of een magazijn, een loods of een bedrijfshal, niets is te gek. Op de website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Natuurlijk kunt u ook zelf contact opnemen voor een passend advies. Toch de voorkeur voor nieuwbouw? Ook dan staan De Staalbouwers graag voor u klaar!

Categories: Bouw