De laatste 6 jaar is het merk PUMA uitermate actief geweest in de strijd tegen borstkanker. PUMA produceert de afgelopen 6 jaar een unieke Project Pink kleurenvariant van een PUMA voetbalschoenen model. De opbrengsten van de verkoop van deze voetbalschoenen worden gedoneerd aan het goede doel. Het jaar 2015 is geen uitzondering, PUMA is klaar om de nieuwste Project Pink variant te onthullen.

De afgelopen paar jaar zijn roze voetbalschoenen steeds populairder geworden onder voetballers. Het is niet lastig te begrijpen waarom dit zo is. Het is brutaal en eigenwijs om een paar roze voetbalschoenen aan te trekken, voetballers weten dat het opvalt op het voetbalveld. Je vraagt om de bal en iedereens aandacht.

Als je dan ook nog je schoenenkeuze kan verdedigen door middel van het het feit dat PUMA een heel goed doel steunt met deze voetbalschoenen, dan ben je een echte winnaar.

PUMA heeft hun topmodel wedstrijdvoetbalschoen, de evoSPEED SL, gekozen voor dit Project Pink kleurenvariant in 2015. Alle kenmerken van deze voetbalschoen zijn afgestemd op de grootste wedstrijden en momenten, daarom is dit PUMA model uiteraard ook de juiste keuze voor dit Project. De grote wedstrijden zijn de ideale gelegenheid om deze voetbalschoenen te laten zien en tevens  om aandacht te trekken voor dit goede doel.

Een visueel prachtige voetbalschoen, eigenlijk wel de mooiste evoSPEED SL kleur tot nu toe. Wat vind jij ervan – zie jij jezelf vliegen op het voetbalveld en alle aandacht opeisen met deze PUMA voetbalschoenen? Bekijk hier al onze PUMA voetbalschoenen.

Categories: Sport