Populaire producten van de afgelopen zomer

Nederlanders hebben in de afgelopen zomer niet te klagen gehad! Met een aantal prachtige zomerdagen heeft iedereen de gelegenheid gehad om zich even heerlijk te ontspannen. De een deed dit op de camping, een ander in de achtertuin, weer een ander op het strand, enzovoorts. Waar heb jij deze zomer van het mooie weer genoten? Zoals ieder seizoen werd ook de afgelopen zomer gekenmerkt door een aantal opvallende trends. In dit artikel zetten we de populairste producten van de afgelopen zomer nog eens voor je op een rijtje!

 

Een opblaasbaar zwembad en bubbelbad

Een trendsetter was je deze zomer als je een opblaasbaar bubbelbad of zwembad in je tuin liet plaatsen. Voor het ingraven van een zwembad hebben veel gezinnen de ruimte of het budget niet, waardoor deze optie al snel afviel in het verleden. Met een opblaasbaar bubbelbad of zwembad is er echter een goedkoop alternatief geïntroduceerd in de afgelopen zomer. Hoewel de opblaasbare zwembaden ook voorheen al regelmatig gebruikt werden, is het opblaasbare bubbelbad relatief nieuw.

 

Tip: koop nu alvast een opblaasbaar bubbelbad voor de zomer van 2018! Door het opblaasbare bubbelbad in de uitverkoop te kopen ben je aanzienlijk voordeliger uit.

 

Ontspannende tuinset voor op het terras

Naast het zwembad of bubbelbad voor de kinderen werden er ook voor ouderen genoeg mogelijkheden aangeboden om zich te ontspannen. Heb je bijvoorbeeld al eens overwogen om je terras of balkon van een luxueuze tuinset te voorzien? Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van een of twee fauteuils, in combinatie met een fijne tuinbank voor het hele gezin. Zo heb je voldoende ruimte om heerlijk onderuitgezakt van een mooi boek of een tijdschrift te genieten in de zon. Net als het opblaasbare bubbelbad kun je ook een tuinset in de uitverkoop kopen deze maanden.

About Redactie2