Uw ouders worden ouder. Het gaat steeds een stukje slechter met ze. Op een gegeven moment moet er iets gebeuren. Maar wat? U kunt kiezen uit verschillende opties: samen naar een bejaardentehuis, een van beiden in een verzorgingstehuis, nog even thuis blijven wonen met een paar uur thuiszorg per dag of… u kunt kiezen voor permanente thuiszorg.

Permanente thuiszorg betekent dat er iemand bij uw ouders in huis komt wonen om voor hen te zorgen. Als u een inwonende zorg-au-pair zoekt, wilt u niet over een nacht ijs gaan. Toch is de behoefte aan thuiszorg waarschijnlijk dringend. Daar is onze aanpak en dienstverlening op ingericht. Ons stappenplan staat voor een zorgvuldige en voortvarende aanpak. In vijf stappen brengt de zorgcoördinator in uw regio u naar een oplossing.

1. Intake van uw zorgwensen
2. Een zorg-au-pair kiezen
3. Introductie zorg-au-pair
4. Evaluatie en begeleiding
5. Wissel

Nu denkt u dat is vast niet betaalbaar in deze tijd van toenemende zorgkosten en bezuinigingen van de overheid. Nou, dat is het wel. 24-uurs thuiszorg van De Wit Thuiszorg wordt in 99% van de gevallen betaald vanuit een PGB. Dat is een zorgbudget dat u van de overheid krijgt en waarmee u zelf zorg in mag kopen.