Wanneer je op reis gaat met het vliegtuig, dan zijn er vele mogelijkheden om de luchthaven te bereiken. Het openbaar vervoer, met de taxi, je laten brengen en ophalen of zelf met de auto. Wanneer je zelf met de auto gaat dan is goed om te weten dat het parkeren bij een luchthaven helemaal niet zo prijzig is als je wellicht denkt. De officiële parkeermogelijkheden van een luchthaven springen wellicht als eerste door je gedachten heen. Deze parkeerplaatsen liggen direct bij de luchthaven, hierdoor parkeer je zeer eenvoudig en comfortabel maar daar betaal je ook de hoofdprijs voor. Tegenwoordig zijn er tal van parkeerbedrijven die gevestigd zitten rondom de luchthaven. Deze parkeeraanbieders voorzien je van een parkeerplaats middels shuttleservice of valetservice. Zo parkeer je minstens net zo eenvoudig en dat veel voordeliger, je kan al tientallen euro’s besparen met een week parkeren.

Eenvoudig Vergelijken en Direct Reserveren

Er bestaan tegenwoordig tal van vergelijkingswebsites, ook betreft het parkeren rondom vliegvelden. Via online vergelijkings- en boekingplatform Vliegen en Parkeren kan je in Nederland kiezen voor parkeren Schiphol, parkeren Eindhoven Airport en parkeren Rotterdam Airport. Ook kan je parkeerplaatsen reserveren bij Belgische, Duitse en Franse luchthavens. Je vindt het beschikbare aanbod door de luchthaven van vertrek en de reisdata te selecteren. Je krijgt een overzicht van parkeeraanbieders te zien die automatisch zijn gesorteerd op prijs. De sortering is aan te passen op basis van reistijd en beoordeling en daarnaast is het ook mogelijk te filteren op parkeervorm, sleutelbehoud en elektrisch laden van uw auto. Wanneer de ideale parking is gevonden dan hoef je enkel nog je gegevens in te voeren, te betalen en je ontvangt een reserveringbevestiging via de mail. Hierop staan jouw persoonlijke gegevens, de contactgegevens van de parkeeraanbieder en ene beschrijving van het parkeerproces.

Gegarandeerd Besparen op de Parkeerkosten

Het aanbod van Vliegen en Parkeren bestaat voornamelijk uit extern gelegen parkeeraanbieders die je voorzien van een shuttle parkeerplaats of valet parkeerplaats. Bij sommige luchthavens is het ook mogelijk officiële parkeerplaatsen te reserveren. Zo kan lang parkeren Schiphol bijvoorbeeld gereserveerd worden bij P1 en P4 Schiphol. Het parkeeraanbod rondom luchthavens is de laatste jaren enorm gestegen. Deze groeiende concurrentie drukt de prijzen, hierdoor kan je ten opzichte van de luxere parkeeraanbieders en met name de officiële mogelijkheden al snel tientallen euro’s besparen. Bezoek de website, vergelijk en kom erachter hoeveel jij kan besparen!

Categories: Reizen