Paniek! Wat te doen voor het weekend?? Beer Pong!?

Het volgende weekend staat weer voor de deur.

Je telt de laatste uurtjes af op werk op vrijdagmiddag. Je haalt om 14.00u nog je laatste ronde koffie. Of je bent het laatste uurtje nog op school en je haalt snel nog even je laatste snack uit de kantine om de tijd te doden,. Je voelt de atmosfeer al in de lucht hangen na de lange week.

We kennen het gevoel allemaal wel. De energy die in je vrij komt als je aan je vrije weekend denkt. Je krijgt van alle kanten impulsen. En je wilt maar 1 ding doen; Flink Genieten!

Maar ja, al die opties die je hebt, je kan alle kanten op. Ga je stappen? Of ga je gewoon wat drankjes doen in de stad? Spreek je af met vrienden? Allemaal leuke ideetjes, maar geen enkele optie biedt 100% garantie op succes. En je hebt maar 2 dagen en het weekend is zo weer voorbij, je hebt er immers meer dan genoeg ervaring in.

Hier is 1 van de beste opties die je hebt. Het antwoord is soms net zo simpel als de vraag..

Beer Pong spelen!

Ja echt, Beer Pong spelen! Je kent het wel, vast wel talloze keren in films gezien of social media of zelfs een keer zelf gespeeld.

Beer Pong is 1 van de meest populaire drank spelletjes die er wereldwijd is. Het is over komen waaien uit Amerika. Daar spelen de College studenten al jarenlang Beer Pong op alle feestjes.

Waarom? Het bevat alle componenten van echte gezelligheid.

Het is super simpel om te spelen en je hebt niet veel nodig.

Wat je nodig hebt is een Beer Pong Pack kan je goedkoop en origineel kopen bij Red Celebration.

Dat bestaat uit alles wat je nodig hebt voor het spel:

Je maakt een opstelling in driehoeksvorm van 10 Red Cups (500ml formaat), die je zet aan beide uiteindes van de Beer Pong Tafel. Je kan de opstelling een beetje afkijken bij de formatie van bijvoorbeeld Bowling Kegels.

Vervolgens vul je de Red Cups met een drankje naar keuze. Je vult 1 cup buiten de opstelling met water aan elke kant, dit heet de “Wash-Cup”. Daarin kun je je beer pong balletjes in onder dompelen, zodat ze schoon worden nadat ze wellicht op de grond zijn gevallen tijdens het spelen.

De bedoeling is dat je 2 teams vormt, hoeveel spelers per team mag je zelf bepalen. Je kan het spel met 2 tot 6 mensen per ronde spelen.

Elk team probeert tegenover elkaar om-en-om met een ping pong balletje in 1 van de gevulde Red Cups van de tegenstander te gooien. Als je raak gooit, dan moet je tegenstander de desbetreffende gevulde Red Cup leeg drinken. Als de cup leeggedronken is, moet die cup verwijderd worden uit het spel. Zodoende houdt er iemand steeds minder cups over. Het team dat alle cups weet te raken van de tegenstander, zijn de winnaars! Het team dat geen cups meer over heeft, heeft verloren.

Heel simpel maar heel leuk.

Na een paar rondes, kan je wel raden hoe dit effect zal hebben op de worpen en pogingen van elkaar.

Het is een spel dat ideaal is voor huisfeestjes met vrienden.

Het probleem dat vele huisfeestjes hebben, vooral aan het begin, is het ijs breken ter goede van de sfeer.

Je kent het wel, je hebt heel veel zin in het huisfeestje en vervolgens blijft het langdurig heel stil en stijfjes, mensen doen nogal onwennig naar elkaar toe als ze elkaar nog niet kennen. En dat is natuurlijk niet de bedoeling van een huisfeest. Je wilt lekker nieuwe mensen leren kennen, gezellig flirten, kletsen, drankjes doen, dansen etc.

Beer Pong brengt al deze elementen heel snel en simpel bij elkaar. Binnen No-Time heb je een huis vol met gezelligheid, gelach, veel interactie. Zet er wat muziek bij en je hebt de succesformule gekraakt! Een absolute garantie voor een super toffe avond! Haal je Beer Pong spullen bij Red Celebration en je weet zeker dat je de originele Red Cups en Beer pong benodigdheden supersnel ontvangt. De maandag daarop zal je geheid de voldoening hebben van een perfect afgerond weekend, met meer dan genoeg hilarische verhalen. Je zal absoluut uitkijken naar het weekend dat volgt! Beer Pong brengt het simpele maar het perfecte plezier dat iedereen samen brengt. En het scheelt ook als je een beetje goed erin bent. Probeer het snel & Celebrate On The Next Level!

About Redactie2