Als je eenmaal een woning gaat kopen dan is het een gegeven dat hier een hoop extra werk bij het hebben van een eigen woning komt kijken. De volgende klus aan het huis staat vaak alweer om de hoek als de vorige nog niet eens af is. Het is dan ook helemaal niet vreemd als je de motivatie of de tijd niet hebt om al deze klusjes zelf te doen. In sommige gevallen zal je misschien ook de expertise niet hebben om een probleem zelf op te kunnen lossen. Maar waar vind je dan een goede, gekwalificeerde vakman die niet te veel vraagt voor het uitvoeren van een klein klusje?

MyGo, Graag Gratis en Goed

Het nieuwe klusplatform MyGo verbindt consument en vakman op een ongekende manier. De website houdt bijzonder goed rekening met de wensen en eisen van zowel degene die de klus uitvoert als ook degene die de klus laat uitvoeren. Op https://www.mygo.nl/ vind je uitgebreide informatie over hoe je een klus zelf kunt uitvoeren en hoe een professional deze voor je uit zou voeren. Bovendien vind je ook voor vrijwel elke klus in en om het huis een uitgebreid kostenplaatje met hoe de kosten zijn opgebouwd en wat je gemiddeld aan kosten kunt verwachten. MyGo is er niet alleen op gefocust om geld te verdienen aan jouw klus, MyGo wil je helpen om waar te krijgen voor je geld.

Informatie, expertise en een vakman op één plek

Als je eenmaal de stap hebt gemaakt naar het inschakelen van een vakman gaat dat bij MyGo ook op een unieke manier. Je kunt bij MyGo zowel spoedklussen kwijt als klussen op de lange termijn. Je kunt jezelf inplannen bij de beoogde klusser of de klus aanbieden aan alle mogelijke vakmannen uit de regio. Als je eerst zelf wilt kijken naar de mogelijkheden kan je ook gebruik maken van de matchmaker. Daar geef jij aan wat je belangrijk vindt bij de klus. MyGo zoekt vervolgens de perfecte match voor jou. Je kunt bij de vakmannen die eruit komen rollen ook gratis een offerte aanvragen. Informatie, expertise en professionele vakmannen, je vind het allemaal op MyGo.

Categories: wonen