Steeds meer mensen gebruiken alleen nog maar hun smartphone of tablet om het internet op te gaan. Op het werk gebruiken ze een computer en laptop, maar privé is het alleen nog maar het mobiele internet. Het is ideaal. Ook wanneer je veel reist (zonder zelf achter het stuur te zitten) is het prettig om onbeperkt data te hebben op je mobiele toestel. Het goede nieuws is dat mobiele data steeds goedkoper en sneller wordt. Kijk maar naar de herlaadkaart data van de verschillende aanbieders. Een megabyte kost bijna niets meer. Een gigabyte is ook uiterst betaalbaar. Het is daarom een goed idee om hier goed gebruik van te maken. 

Facebook, WhatsApp of TikTok? 

Het maakt eigenlijk niet meer uit welk social media platform favoriet is bij iemand. Tegenwoordig is er veel data nodig om de foto’s en filmpjes te bekijken. Het is daarom ook heel logisch dat de aanbieders van mobiel data hun prijzen verlagen en de pakketten verruimen. Het is de basis om de mensen te kunnen geven wat ze nodig hebben. Over een paar jaar heeft niemand het meer over wifi verbindingen. Iedereen heeft dan toegang tot goedkoop internet. 

Internet is de basis op de smartphone

Het mag duidelijk zijn dat het internet de basisfunctie is van een smartphone. Het is prettig om hier gebruik van te maken. Veel mensen bellen eigenlijk weinig via de bundel. Ook sturen ze geen tekstberichten via de sms functies, maar via apps zoals WhatsApp en Messenger. Het is daarom niet gek dat steeds meer mensen kiezen voor een data only bundel of een herlaadkaart voor de data. De data is vaak het snelste op. Wanneer je even tijd hebt is het prettig om wat te browsen, iets op te zoeken. Ook voor de routeplanner gebruiken we allemaal Google maps. Toch?

Categories: Blog