Steeds meer mensen willen graag in hun woning blijven wonen. Het is belangrijk om mobiel te blijven en in de oude vertrouwde woning te blijven wonen. Het is prettig om niet te verhuizen en om zo lang als mogelijk mobiel te blijven. Mobiel blijven kan met een scootmobiel, rollator en ook met een goede traplift in de woning. Bekijk hier de mogelijkheden. Het is goed om de woning aan te passen en de drempels te verlagen. Het is ook mogelijk om het aanrechtblad te verlagen als het nodig is. Er zijn volop opties om de woning aan te passen om er langer te blijven wonen. 

Een leuke auto of brommobiel

Het is goed om een auto te hebben of brommobiel. Een brommobiel gaat minder hard en maakt het mogelijk om mobiel te blijven. Het is niet nodig om als senior aan de woning gekluisterd te zijn. Met mooi weer kan een scootmobiel uitkomst bieden als het nodig is. Wanneer men nog voldoende fit is, is een elektrische fiets ook ideaal met mooi weer. Het is heerlijk om op die manier fit te blijven en mooie pleziertochten te maken. Het is ook gemakkelijk om de boodschappen te doen en onafhankelijk te zijn van anderen.

Lekker op vakantie

Op oudere leeftijd is het goed om gewoon nog op vakantie te gaan. Heerlijk met een georganiseerde busreis naar Spanje, Oostenrijk of Italië. Het is geweldig om te genieten van de verschillende landen en ook het goede gezelschap in de bus. Iedereen heeft al grijze haren en volop levenservaring. Het is mooi om zo met een hele groep een mooie tijd te hebben. Het is heerlijk om zo te genieten van een mooie vakantie. Natuurlijk kun je ook in eigen land op vakantie gaan naar een mooi hotel om te genieten van Nederland.

Categories: Lifestyle