Na alle uren op kantoor verdient ieder om samen mijn zijn team een bedrijfsuitje te hebben. Er zijn hiervoor 1001 mogelijkheden voor een leuk, gezellig en niet al te duur uitje. Bedrijfsuitjes stimuleren de werknemers om samen met hun collega’s een band te creëren en elkaar zelfs meer dan alleen collega’s te zien, want je ziet elkaar nu even ergens anders dan alleen op kantoor. Maar welke activiteiten zijn er en welke past het beste bij jouw wensen. 

Teambuilding

Als je een bedrijfsuitje organiseert om daarmee teambuilding te creëren, dan heb je een hoop keuzes, maar er vallen toch nog een hele hoop af. Er zijn ook een hele hoop websites waar je op kunt kijken om zo leuke activiteiten te vinden. Op deze website heb je veilige en spectaculaire uitjes zoals Expeditie Robinson of Teambuilding Business Games. Het idee van dit soort activiteiten zijn om jouw team hechter te worden en teamwork te vormen. Je kunt hierbij kijken naar het aantal persoon dat je hebt en hoeveel geld je wilt uitgeven.

Gezelligheid

Het kan ook zijn dat je meer voor de gezelligheid een bedrijfsuitje wilt organiseren. Je kan hierbij denken aan activiteiten die geschikt zijn om luidruchtig te zijn en even te dollen. Je kan met zijn alle naar een café/bar of gaan uit eten. Maar als je voor meer spanning wilt gaan dan kun je nog altijd kiezen om te gaan karten of te gaan paintballen. Het is spannend, gezellig en je wilt winnen! Maar hiervoor zou je eerst maar denken aan de grootte van de groep, want om te gaan karten zou ik zelf niet met zo’n grote groep gaan i.v.m. met de lengte van de kartbaan en paintballen is wel leuker als je jezelf nog wel een beetje kunt verdedigen en met zoveel mensen op een veld lijkt het me niet zo leuk.

Categories: Ondernemen