Lijkt het jou leuk om te leren kitesurfen, maar vind je het toch een beetje spannend? Zoals bij eigenlijk alles is het in het begin gemakkelijk om het bij twijfel toch niet te doen. Kan ik het wel? Ben ik er te oud of juist te jong voor? En hoe kom ik aan het materiaal? Ik help jou in deze blog op weg om jouw eerste stap te zetten richting een kitesurfboard!

Ben ik te jong of te oud?

Zoals het gezegde: Je nooit te oud om iets te leren. In mijn ervaring is het zo dat je het eenvoudig kunt leren. Het enige wat je nodig hebt is een beetje conditie en plezier erin. Na een paar uur oefenen ben jij er al klaar voor om alleen te kitesurfen. Voor jongere kinderen is een leeftijd vanaf 7 het beste. Over of ze het oppakken hoef je je geen zorgen te maken. De ervaring leert dat, tot groot plezier van de kinderen, ze het vaak sneller oppakken dan hun ouders!

Is kitesurfen niet lastig?

Zoals ik al een beetje liet doorschemeren is kitesurfen helemaal zo lastig niet. En vooral niet wanneer je een goede instructeur hebt. Bij Funsport Makkum krijg jij de beste kitesurfles van gecertificeerde instructeurs. Je kunt zowel in een groep als privé leren kitesurfen in onze surfschool in Makkum. Jij leert hier hoe jij kunt kitesurfen aan het mooie IJsselmeer. Dit is de ideale spot om het te leren, dankzij het vlakke en ondiepe water. De surfspullen die wij voor jou hebben zijn er speciaal voor om het beginners zo eenvoudig mogelijk te maken. Je zult verbaasd zijn hoe snel jij het kitesurfen onder de knie hebt. En als je de basis één keer beheerst, dan wordt het pas echt leuk! Ben jij al overtuigd? Reserveer dan jouw les op de website van Funsport Makkum!

 

Categories: Sport