De horeca is een van de meest grote branche waar gebruikt wordt gemaakt van koel- en vriescellen. Dit heeft te maken met de grote hoeveelheid eten en drinken daar dagelijks genuttigd word. Wij zijn koelcel specialisten hebben voor u de perfecte oplossing op het gebied van koel- en vriescellen.

Koelcellen

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, wij leveren daarom ook kwalitatief goede en hoogwaardige koelcellen. Er zijn standaard maten cellen maar wij kunnen ook voor u een compleet op maat gemaakte koelcel realiseren. Deze koelcel wordt gemaakt van modulaire koelcelpanelen, daardoor is er voor elke ruimte een geschikte koelcel beschikbaar.

De cellen die wij leveren zijn betrouwbaar, wij vinden dat u ze 24 uur per dag moet kunnen laten draaien en dat doen ze ook. Tuurlijk heeft elk apparaat zijn periodieke onderhoudsbeurt nodig, die kunt u ook door ons laten doen.

Wij vinden ook dat wij innovatief moeten zijn in de oplossingen. Wij hebben daarom ook koelcellen die erg onderhoudsarm zijn, energiebesparend en betaalbaar in de aanschaf. Wij bieden u ook altijd persoonlijk advies op het gebied van aanschaf maar daar blijft het natuurlijk niet bij. Wij vinden dat ook nadat wij u hebben mogen verblijden met een koelcel, u gebruik moet kunnen maken van onze services.

Vriescellen

Uw organisatie behoefte aan een passende vriescel? De koeltechniek specialisten zijn er van overtuigd dat voor elk bedrijf, elk soort onderneming en elke ruimte een passende vriescel kunnen realiseren. Dankzij deze flexibiliteit hopen wij u ten alle tijden tevreden te stellen. Daarnaast leveren wij ook erg kwalitatief hoge vriescellen.

Dankzij de moderne en innovatieve technieken zijn onze vriescellen niet alleen kwalitatief erg hoog, maar ook laag in het energieverbruik en de onderhoudskosten. Zo heeft u bij de aanschaf niet alleen plezier van een betaalbare vriescel, maar zijn de kosten na de aanschaf ook nog is betaalbaar!

Naast de goede kwaliteit en de moderne technieken zijn onze vriescellen ook nog is erg betrouwbaar. Ze kunnen optimaal functioneren wanneer u maar wilt en hoelang u maar wilt. Wij zijn er van overtuigd dat dit gewaarborgd kan worden omdat wij alleen het beste van het beste aan u willen aanbieden.

Vanaf het moment dat u bij ons binnenkomt willen wij u helpen en ondersteunen in het proces. Dit is alleen niet voor het aanschaffingsproces. Ook daarna willen wij u helpen bij het verder ontwikkelen en goed gebruik maken van de vriescel.

Naast de cellen zelf kunnen wij u ook helpen met de indeling ervan. Zo hebben wij verschillende soorten rekstellingen die u kunt plaatsen en uw artikelen daar goed op in opslaan. Wanneer het schoongemaakt moet worden kan dit ook zonder enig probleem.

Meer informatie vind u hier: http://koelcelvink.nl/koelcel-kopen/

Categories: Ondernemen