Heeft u net het leuke spel online pokeren ontdekt en zou u dit vaker willen doen, maar weet u nog niet zo goed alles werkt? Niet getreurd, want dit artikel gaat u helpen met het uitleggen van de belangrijkste poker regels. Voor beginners kan pokeren namelijk een lastig spel zijn, maar in de praktijk valt het allemaal wel mee. Het is een kwestie van goed opletten en nadenken. Toch zijn we bereid u enkele belangrijke regels mee te geven waar u op moet letten en waar het bij pokeren allemaal om draait.

Waardes

De bekendste variant van pokeren is Texas Hold’em. Daarbij heeft iedere speler 5 kaarten in zijn hand en probeert diegene een zo hoog mogelijk combinatie te creëren. Het is belangrijk dat u op voorhand alle combinaties en rangordes uit uw hoofd leert. Dit scheelt namelijk enorm bij het spelen. Wanneer u bijvoorbeeld denkt dat u een Full House heeft terwijl er één of meerdere kaarten niet goed zijn, dan valt u hard door de mand. Voordat u zich dus aan een spelletje poker waagt, dient u dus combinaties met pokeren goed te leren. Wat hierbij kan helpen is dat u online gaat oefenen op niet-betaalde websites. Daarmee leert u het spelletje beter kennen en hoeft u niets te vrezen. U kunt oneindig veel fouten maken. Uiteindelijk hebben de meeste professionals het ook zo geoefend.

Inzetten

Wanneer u wat meer ervaring heeft met pokeren kunt u eens gaan kijken of  u voor het echte werk wilt gaan. Daarbij dient u dan ook virtueel geld in te zetten. Dit is een lastig onderdeel, want hoe weet u nu precies hoeveel u moet gaan inzetten? Iedere ronde is er een minimale inzet die door alle spelers wordt ingezet.  Na deze ronde wordt er een kaart gegeven en kunt u besluiten om te passen of door te spelen. Indien u doorspeelt zet u opnieuw een bedrag in. Als dit door een andere partij wordt gedaan kunt u beslissen of u meegaat. Dit hangt vaak af van de kaarten die u in uw handen hebt. En zo vordert zich het spel steeds naar een hoger niveau

 

 

Categories: Lifestyle