Wat staat je in 2020 te wachten? Vindt je een nieuwe liefde? Gezinsuitbreiding? Win je de loterij? Of ga je promotie maken? In dit artikel zullen we een tipje van de sluier oplichten zodat je goed voorbereid aan het nieuwe jaar kunt beginnen.

Ram

De Ram gaat het nieuwe jaar sterk beginnen. Maar daar gebruik van Ram. In de eerste maanden zal je bergen kunnen verzetten en meer voor elkaar krijgen dan in de rest van het jaar. Je energie zal het andere geslacht aantrekken en op het gebied van de liefde ligt er dan ook veel moois in het verschiet.

2020 wordt ook het jaar om eens te gaan zorgen voor financiële stabiliteit. Iets waar je als Ram moeite mee hebt. In het eerste kwartaal staat je een aangename financiële meevaller te wachten. Laat je niet verleiden tot impulsaankopen en zet het geld weg voor moeilijke tijden.

Stier

In 2020 staan je een aantal grote veranderingen te wachten Stier. Normaal wil je dit nog wel eens voor je uitschuiven maar dit jaar zal je de grote veranderingen echt moeten omarmen. Het aangaan van nieuwe uitdagingen zullen je ook de nodige financiële voorspoed brengen. Als je het slim speelt zou dit wel eens het jaar kunnen worden dat je financieel onafhankelijk kan worden en volop kunt gaan genieten van het leven.

Tweelingen

In het voorjaar zal je merken dat de dingen om je heen positief voor je gaan veranderen. Dit komt omdat je zelf lekkerder in je vel zit. Je hebt aan jezelf gewerkt en daar ga je de vruchten van plukken. Omdat je zo positief in het leven staat heb je een grote aantrekkingskracht op mensen uit je omgeving. Op financieel gebied laat je de teugels flink vieren om zo te kunnen werken aan je styling en de inrichting van je huis. Hier zal je een hoop levensvreugde voor terug krijgen.

Kreeft

Het afgelopen jaar was hectisch voor de Kreeft. In 2020 zal de Kreeft wat gas terug nemen en leren om nee tegen anderen te zeggen. In 2020 zal je bewustere keuzes gaan maken en meer tijd nemen om te genieten van het leven. De kunst wordt om buiten de chaos te blijven. Meer stabiliteit in je leven zal zorgen voor een beter en stabiel liefdesleven. Voor de Kreeft die vrijgezel is wacht dit jaar een mooie liefdesmatch.

Leeuw

Keep it real wordt het motto voor de Leeuw in 2020. Geen toneelstukjes meer maar laten zien wie je echt bent en wat er echt in je omgaat. Als trotsdier is het niet eenvoudig om je kwetsbaar op te stellen maar dit zal je een hoop goed brengen Leeuw. Financieel gezien wordt het tijd om zaken op orde te stellen en de uitgaven eens goed onder de loep te nemen. Controle over de financiën zal voor een stukje rust zorgen. De leuke dingen in het leven zal je er niet minder om gaan doen, wel zal je betere en bewustere keuzes gaan maken.

Maagd

2020 begin je zelfbewuster dan ooit. Je omgeving zal dit niet ontgaan en je zult leuke mensen hiermee aantrekken. Zoals altijd wil je ook in 2020 de regie over je eigen leven behouden. Je zult je op je best voelen in het voorjaar en de nazomer. Geniet en koester deze perioden en gebruik ze voor het maken van nieuwe contacten of om bestaande contacten te verdiepen. Ook met je geld zal je bewust willen omgaan toch zal het je een hoop goeds brengen als je op financieel gebied iets minder streng voor jezelf wordt.

Weegschaal

2020 wordt het jaar waarin de Weegschaal het roer omgooit. Meer tijd voor jezelf nemen is een mooi voornemen Weegschaal. Komend jaar zal je ontdekken dat nee tegen anderen zeggen je steeds beter af zal gaan. Dit zal even wennen zijn voor de mensen in je omgeving die altijd een beroep op je kunnen doen. Het nee zeggen zal mensen niet afstoten maar je zult er meer respect mee verdienen. Op financieel gebied zal je het dit jaar eindelijk lukken om dat banksaldo te laten groeien.

Schorpioen

Het nieuwe jaar zal heftig voor je beginnen Schorpioen. Laat je hierbij leiden door je eigen intuïtie. Deze heeft je het afgelopen jaar ook niet in de steek gelaten. Kies je eigen route door het leven en laat deze niet door anderen voor je uitstippelen. Op financieel gebied mag je in 2020 best meer aan jezelf gaan denken en je eigen wensen in vervulling laten gaan. 2020 is een mooi jaar voor de verre reis die je al zal lang wilt.

Boogschutter

2020 begint met een knal Boogschutter. Je hebt humor en bent ruimdenkend. Mensen zoeken dan ook graag je gezelschap op om zo mee te liften op je heldere inzichten en adviezen. Je doet er goed aan om je op de toekomst te gaan richten. Op financieel gebied zullen er kansen voorbij komen die goed voor je uit zullen pakken. Het zal allemaal een kwestie van timing worden, iets waar jij als Boogschutter in uitblinkt.

Steenbok

In 2020 verbrand je al je oude plannen en begin je met nieuwe en frisse plannen. Je gaat het roer definitief omgooien. Luister goed naar de richting die je eigen gevoel aangeeft en laat je niet te veel sturen door anderen. Pak de beste adviezen van andere mee om je eigen koers uit te zetten. Het roer omgooien betekend ook dat er geld uitgegeven moet worden Steenbok, hou hier rekening mee.

Waterman

Je staat graag op eigen benen en bepaalt graag je eigen koers. Je bent wakker maar niet iedereen in je omgeving is wakker. Tijd om je omgeving wakker te schudden en ze mee te nemen in de ontplooiing en verdieping van je persoonlijkheid die je in 2020 zal door maken. Je intelligente en vooruitziende blik zal mensen aan je weten te binden en je tevens op financieel gebied de nodige voorspoed bieden.

Vissen

Als Vissen ben je iemand die het liefst om obstakels heen zwemt. Glad en snel als je bent. In 2020 wordt dit anders, dit wordt het jaar dat je dwars door je obstakels heen gaat zwemmen. Dit zal voor je omgeving even wennen zijn maar al snel zullen ze je aanmoedigen en respecteren om je daden en je doen. Op financieel gebied zal je op zoek gaan naar stabiliteit, wat je goed zal afgaan.

Meer weten over wat je in 2020 kunt verwachten? Lees dan hier je uitgebreide jaarhoroscoop voor 2020.

Categories: Algemeen