Soms wil je wel eens even wat anders in je huiskamer, slaapkamer, tuin etc. Je wilt een ander soort look geven aan een bepaalde ruimte in huis. Je komt hier namelijk elke dag langs en op een gegeven moment moet er wat veranderen, het zou namelijk zo kunnen zijn dat jij het eentonig vind worden. Wat je reden ook is, in dit artikel worden een paar trends op een rij gezet om je huis zo modern mogelijke decoratie te geven. Heb jij er bijvoorbeeld aan gedacht om gebruik te maken van muurteksten?

Hang kunst op

Kunst wordt steeds meer geaccepteerd in de huiskamer. Eerst waren er veel huishouden die hier en daar een plantje hadden staan met een schilderij op de muur. Tegenwoordig is het juist populair om echte kunst op te hangen. De reden hiervoor is dat dit echt zicht pakt. Mensen kijken hier echt naar, omdat het zo opvalt. Een normaal schilderij wordt vaak gezien als een ‘opvulling’, kunst wordt echt gezien als een toevoeging.

Gevormd meubilair

In kamers is alles vaak rechttoe rechtaan ingericht. Dit is voor een lange tijd ook een trend geweest, omdat het een redelijk moderne uitstraling geeft. Echter begint in 2019 gevormd meubilair terug te komen. De reden hiervoor is dat dit soort meubilair de hoeken uit een kamer verzachten.

Muurteksten opplakken

Mocht jij niet zo van de kunst zijn zou je er ook voor kunnen kiezen om muurteksten op te plakken. Deze muurteksten zorgen er voor dat het een is met jouw muur. Muurteksten zitten namelijk op hetzelfde niveau als je muur en zal dus niet uitsteken. Zorg er voor dat deze opgeplakt worden op een open ruimte. Denk bijvoorbeeld de ruimte boven de bank. Op deze manier komen de muurteksten het beste naar voren.

Je hoeft er niet voor te kiezen om alles tegelijkertijd te veranderen aan je huiskamer. Kleine veranderingen kunnen als een grote rol spelen aan de look van je kamer.