Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen! Nu rest nog het uitzoeken van een perfecte trouwjurk voor jullie grote dag. Het uitzoeken van de jurk is voor velen een erg leuk, maar best lastig klusje. Doordat er zoveel verschillende stijlen trouwjurken op de markt zijn, wordt het kiezen er niet makkelijker op. En als je eindelijk een beeld hebt van de jurk die je mooi vindt, moet de jurk ook nog eens bij je lichaam passen. Al met al dus een flinke klus, die veel passen en proberen vergt. In dit artikel wat tips bij de zoektocht naar de perfecte trouwjurk!
Stap 1: Bekijk verschillende stijlen online

Voordat je naar een bruidszaak gaat om allerlei jurken te proberen, is het verstandig om eerst op het internet te kijken naar de verschillende stijlen die er verkrijgbaar zijn. Zo kun je erachter komen wat je juist wel of juist niet wil. Hou je van kant? Hou je van wit? Of hou je juist van vintage? Bekijk zo veel mogelijk voorbeelden en doe volop inspiratie op en probeer alvast een beeld te vormen van jouw persoonlijke smaak.
Stap 2: Bezoek een bruidszaak

Wanneer je een beter beeld hebt van wat er allemaal verkrijgbaar is en wat jouw persoonlijke smaak is, kun je een bruidszaak gaan bezoeken. In een bruidszaak kunnen ze je adviseren welke soort jurken voor jou het meest geschikt zijn. In een bruidszaak kun je zoveel mogelijk jurken proberen als je wil. Zo kom je erachter welke jurk ook nog eens mooi staat en weet je zeker dat je voor de juiste kiest.

 

Toch moeilijk om een stijl te kiezen?

Vind je het, ondanks alle inspiratie, toch erg moeilijk om een stijl te kiezen voor je bruidsjurk? Dan is het verstandig om naar een bruidszaak te gaan die verschillende soorten stijlen bruidsjurken verkoopt. Très Chic, bijvoorbeeld, is de Europese marktleider als het gaat om trouwjurken. Zij hebben dan ook een zeer breed assortiment. Van korte jurken tot prinsessenjurken met kant en van vintage tot prachtige zwangerschapsjurken.