Het vinden van de juiste DJ is tegenwoordig niet zo gemakkelijk meer. De afgelopen jaren is het aanbod van DJ’s flink gestegen en daarnaast kan tegenwoordig iedereen opeens voor DJ spelen. In dit artikel worden een aantal tips gegeven voor het vinden van de juiste bruiloft DJ.

Het gevoel moet goed zijn

Het allerbelangrijkste is dat het gevoel goed is. Wanneer je een goede klik hebt met de bruiloft DJ zal vervolgens de rest ook wel zijn gangetje gaan. Je gaat natuurlijk geen DJ uitnodigen die je niet mag, maar wel heel erg goedkoop is. Het is een natuurlijk een speciale dag. Het zou zonde zijn dat je tijdens die dag jezelf aan het ergeren bent aan de DJ.

De verzoeknummers

Een goede bruiloft DJ voelt de sfeer goed aan en kan zien wat voor genre de gasten leuk vinden. Hierbij kun je natuurlijk al wat bespreken van te voren. Daarnaast is het ook een optie om de gasten verzoeknummers te laten aanvragen. Dit zorgt ervoor dat er muziek gedraaid wordt die iedereen leuk vind. Zoek hiervoor dan ook een bruiloft DJ die werkt met verzoeknummers.

Microfoon & beeldmateriaal

Om de sfeer te kunnen verhogen kan er navraag worden gedaan bij de bruiloft DJ voor een microfoon en beeldmateriaal. Het beeldmateriaal kunnen onder andere foto’s van jou en je partner zijn. Daarnaast kan het ook de sfeer bevorderen om een microfoon te hebben. Zo kan de bruiloft DJ het feest begeleiden, maar ook jullie als bruidspaar het woord nemen. Het is wel belangrijk te spreken met de bruiloft DJ dat het geen ochtendshow van de radio wordt en dat de hoofdmodus echt muziek blijft.

De juiste prijs

Hoewel voor sommigen de prijs geen rol zal spelen is het natuurlijk niet nodig om onnodig veel te betalen voor een bruiloft DJ waar je uiteindelijk weinig voor terug krijgt. Zorg er dan ook voor dat je niet onmiddellijk hapt, maar ook gewoon de opties bekijkt. Aan de hand van het juiste gevoel en de juiste prijs kwaliteit verhouding kan dan de bruiloft DJ worden gekozen.

Categories: Economie