Het kan je wel eens overkomen dat je een woning hebt die opeens een extra kamer heeft of zelfs wanneer een van jouw kinderen op zichzelf gaat wonen. Maar wat doe je dan met die extra ruimte? Laat je de kamer zoals het is of maak je er volop gebruik van? Laat mij jou een paar tips geven om zo diezelfde kamer om te toveren tot een paradijs.

Spelletjes

Heb je ooit bij jezelf stilgestaan en gedacht hoe het eraan toe zou gaan als je een spelletjeskamer in huis zou hebben? Je kan hierbij denken aan allerlei activiteiten die je hier kunt uitvoeren. Van darten tot puzzels en voor allebei heb je niet al te veel ruimte nodig. Denk maar aan een tafeltennistafel, die neemt maar zo’n 136×76 cm in beslag van de ruimte. Het is leuk om zelf een ruimte te creëren waarvan je weet dat die volop kan en wilt gebruiken. Daarom is belangrijk dat als je een spelletjeskamer gaat creëren je denkt aan wie de kamer het vaakst gaan gebruiken en waarom je deze kamer creëert. Nadat je dit hebt bedacht kan je volop de kamer gaan vullen met de leukste, gezelligste en nieuwste spelletjes.

Theaterzaal

Maak van jouw kamer een persoonlijke bioscoop ervaring. Hoe tof zou het zijn als je op een groot scherm jouw favoriete film kan bekijken? Hiervoor kan je gebruik maken van een beamer en een wit scherm om het op af te beelden. Dit is goedkoper dan een jumbo televisiescherm te kopen. Je kan hier ook een knusse ruimte van maken doormiddel van een bank, veel kussens en dekens. Zo geniet je nog meer van de film en krijg je zelfs een betere ervaring dan bij een bioscoop met nog zo’n 50 andere mensen. Dat is pas echt een paradijs!

Categories: Blog