Als mens heb je nood aan intimiteit en dat vind je op vele niveaus. Een goede vriendschap met diepgaande gesprekken en een regelmatige knuffel kunnen al heel veel deugd doen. Maar ook het belang van een goed en bevredigend seksleven mag niet worden onderschat. Het haalt de dierlijke instincten in ons naar boven en prikkelt de spannende zintuigen in je lichaam en geest. Waarom is een bevredigend seksleven nu zo belangrijk en wat kun je doen om het spannend te maken?

Zich houden aan de regels
In het dagelijkse leven zijn er vele regels waaraan we ons moeten houden. Je moet op tijd naar het werk, je kinderen moeten een goede opvoeding krijgen en je wilt graag gezien zijn door je omgeving, familie en buren. Toch schuilt er in elk mens nog dat tikkeltje oerinstinct, we willen jagen of veroverd worden en willen af en toe eens alle remmen losgooien.

Om even alles los te laten kun je je laten gaan op een stevig muziekfestival, of je wagen aan een avontuurlijke onderneming zoals bijvoorbeeld een parachutesprong. Maar ook in de slaapkamer kun je even ontsnappen aan de dagelijkse verplichtingen en je even helemaal laten leiden door je oerinstinct.

Speeltjes voor een bevredigend seksleven

Seks kan teder zijn, intiem maar ook heel dierlijk. Dat is net het fijne aan een bevredigend seksleven, in de slaapkamer wordt niet geoordeeld en je kunt je eens volledig laten gaan.

Misschien hou jij wel van speeltjes, denk maar aan een zweepje, dildo’s of een gag ball. Ook zijn er andere fijne hulpmiddelen als verwarmende massageolie, condooms met een smaakje of ribbeltjes en spannende outfits. Alles kan, zolang jij en je sekspartner dit leuk vinden en even helemaal kunnen wegklikken van het dagelijkse leven.

Besluit
Een bevredigend seksleven is belangrijk voor ons dagelijks gezond functioneren. Even helemaal verdwijnen uit de wereld van “het moeten” en je onderdompelen in deze spannende, bevrijdende seks zal je alleen maar goed doen als mens. Want uiteindelijk moeten we allemaal af en toe eens toegeven aan onze gezonde instincten.

Categories: Lifestyle