De zomer draait op volle toeren. Er lijkt geen einde te komen aan de mooie dagen en hoewel we dachten dat het eigenlijk niet meer warmer kon, verwachten de weermannen en vrouwen deze week lokale temperaturen van boven de 35 graden Celsius. Geadviseerd wordt om met dit warme weer lichte en dunne kleding te dragen, maar niet iedereen heeft het zelf vertrouwen om zich een dergelijke outfit te vertonen. Door het uitkiezen van de juiste kleding en goede uiterlijke verzorging kun je goed voor de dag komen.

De juiste kleding

Met deze warmte wil niemand in een dikke trui en een lange jeans op straat lopen. Aangeraden wordt om lichte kleding te dragen die toch beschermd tegen de zon. Kies als vrouw voor een leuke lange jurk van een linnen en als man voor een linnen overhemd of broek. Op deze manier kiest u voor een lichte ademende stof die toch beschermd tegen de UV-straling van de zon.

Opzoek naar een kledingwinkel? Bezoek dan deze website.

Verzorgde voeten

Wil je een warme zonnige dag doorbrengen op het strand? Trek dan je slippers maar uit de kast. Niemand zit erop te wachten om met dichte schoenen op het strand te struinen. Slippers zijn ideaal voor dit zonnige weer. Natuurlijk wil je dan wel dat je voeten er verzorgd uit zien. Knip je nagels, verzorg je nagelriemen en kies eventueel voor een leuke kleur nagellak. Ben je onzeker over de staat waarin je voeten verkeren? Kies dan voor een pedicure bezoek. Een pedicure kan je helpen bij het in goede staat brengen van je voeten!

Op zoek naar een pedicure? Bezoek dan deze website.

Een leuk kapsel

Tenslotte wil je natuurlijk goed voor de dag komen met een leuke coupe. Heb je lange haren? Dan heb je het waarschijnlijk zwaar te verduren. Een kapper kan je adviseren bij het uitkiezen van een korter kapsel. Wil je toch liever je lange haren behouden? Draag dan je haren in een knot of in een staart. Op deze manier heb je minder last van de warmte.


Op zoek naar een kapper? Bezoek dan deze website.

Categories: Lifestyle