Wie er trendy bij wilt lopen, kijkt naar de laatste modetrends voor dames bij het aanschaffen van nieuwe items voor in de garderobe. Ben jij op zoek naar de nieuwste items en ben je benieuwd naar wat de belangrijkste fashion trends voor de winter van 2015-2016 zijn, zodat je precies weet welke mode-items jij aan moet schaffen voor jouw kast? Lees dan in dit artikel wat de drie grootste modetrends van deze winter zijn en je weet zeker dat je er trendy bij loopt dit jaar.

Fashion trend 1: oversized bontjassen dames

Deze winter zie je ze steeds meer: de oversized bontjassen voor dames. Oversized bontjassen van bijvoorbeeld Style Italy zijn grote jassen van zacht bont (echt of nep), die soepel om het lichaam vallen en heerlijk warm zijn tijdens de koude wintermaanden. Je kunt de warme bontjas eenvoudig combineren, want een bontjas staat zowel erg mooi met een rok of jurk als met een spijkerbroek of mantelpak. Uiteraard kun je helemaal zelf kiezen of je een bontjas van echt of nep bont aanschaft en moet je datgene aanschaffen waar jij je goed bij voelt. Overigens zijn niet alleen de natuurlijke kleuren bont helemaal in deze winter, maar zien we ook steeds meer bontjassen voor dames in bonte kleuren zoals blauw, rood, paars en groen.

Fashion trend 2: de veterlaars

Naast de bontjas, is ook de veterlaars helemaal trendy deze winter. De veterlaars is een lange laars die vaak tot net onder de knie rijkt en aan de voorkant voorzien is van een stevige veter. Een veterlaars ziet er stoer uit, maar is door de smalle kuit ook erg elegant. Je kunt de veterlaars combineren met een stoere rok of jurk, maar ook met een strakke broek.

Fashion trend 3: de poncho

Tot slot zijn er nog de poncho’s. Poncho’s zijn al enkele jaren helemaal trendy en ook deze winter loop je er trendy bij als je een poncho draagt. Daar komt nog bij dat poncho’s niet alleen onder de laatste modetrends van deze winter vallen, maar bovendien erg warm zijn. Je kunt jouw poncho buitenshuis gebruiken om het nog warmer te hebben in je dikke winterjas, maar je kunt jouw poncho ook binnen dragen door het item te combineren met een dunne blazer. Heb je het vaak koud, dan is het aanschaffen van een zachte en warme poncho zeker een aanrader.

Categories: Lifestyle