Enorme bakken geld verdienen door middel van slim beleggen?

De meeste Nederlanders sparen hun geld. Dat is handig, want zo heb je altijd wat geld achter de hand wanneer je op vakantie wil of wanneer er bijvoorbeeld een huishoudelijk apparaat kapot gaat. Helaas is het momenteel zo dat je in Nederland bijna geen rente ontvangt op je spaarrekening. Veel mensen proberen te beleggen om winst te maken met hun geld. Maar hoe beleg je nu slim?

Het gevaar van de stijgende lijn

Beleggen is net een soort spel. Welk spel het precies is, hangt helemaal af van jouw expertise. Wanneer je niet zoveel weet van beleggen is het een soort gokspel. Je probeert jouw kansen zo groot mogelijk te maken door in te zetten op bedrijven die in een stijgende lijn zitten. Zo weet je namelijk dat deze stijgende lijn voortduurt. Het is (zoals de rijkste investeerde Warren Buffett ooit zei) verstandig om te kopen wanneer de lijn net iets naar beneden gaat. Heel veel mensen willen dan juist zo snel mogelijk van hun aandelen af, waardoor de prijs zal stijgen. Dat is bijvoorbeeld ook gebeurt bij de bitcoin. Toen bekend werd dat China de bitcoin had verboden gingen veel mensen ineens hun bitcoins verkopen. Toen daalde de prijs iets, maar deze trok later snel weer bij. Dat was een ideaal moment geweest om de bitcoins te kopen.

Het kan dus enorm lonen om met je geld te beleggen zolang je dit maar verantwoordelijk en slim doet. Je kunt bijvoorbeeld aandelen kopen bij Aandelenkopen.nl. Dan weet je zeker dat jij binnen no-time winst maakt op jouw geld. Wil je nog meer risico nemen? Bezoek dan eens een live casino.

 

About Redactie2