Toen ik 10jaar werd kreeg ik voor het eerst een zonnebril. Dat vond ik zo gaaf. Ik vond al dat ik bij de grote jongens hoorde, want ik had een zonnebril op en ik hoorde erbij. Met die zonnebril heb ik wel 2 jaar mee gedaan. Hij viel daarna op de grond  terwijl ik wat aan het stoeien was met een vriend van mij. Dat vond ik zo erg. Ik kwam thuis en was er heel erg verdrietig om. Mijn ouders vroegen aan mij wat er aan de hand was en legde het uit. Ze zeiden dat ik een nieuwe kreeg, ik was helemaal in de wolken een nieuwe zonnebril. Dus misschien nu echt een merk zonnebril. En misschien kreeg ik wel een zonnebril die  net pas uit was. Dus het nieuwste van het nieuwste. Ik werd helemaal gelukkig. Ik kreeg mijn nieuwe zonnebril het was van een merk, welk merk weet ik niet eens meer. Maar ik was er dolblij mee. Ik vroeg met kerst weer een zonnebril. Dit was mij 2de zonnebril al. Zo kon ik ze afwisselen. Toen op mijn verjaardag kreeg ik er zelfs 2 eentje van Armani en 1 van Oakley. Dit merk kende ik niet eens, het zegde mij helemaal niets. Nu een paar jaar later heb ik er wel 3 verschillende zonnebrillen van. Ik spaar zonnebrillen, vind het helemaal geweldig, en dat terwijl ik helemaal niet veel om de mode geef. Behalve  bij mijn zonnebrillen daar heb ik dat wel bij. Ik houd in de gaten wat er dat jaar in komt. Wat hip is zeg maar en dan ga ik daar voor sparen en dan haal ik er weer een paar zonnebrillen bij. Ik heb er denk ik wel meer dan 30 stuks boven op mijn kamer liggen. Allemaal netjes in hoesjes. Ik ben er heel zuinig op, want ik wil niet weer dat het kapot gaat. Maar dan heb ik wel een reden om een nieuwe zonnebril te kopen.

Categories: Lifestyle