Ben jij werkgever en heb je veel personeel in dienst? Dan is de kans groot dat je moet zorgen voor een catering, een plek waar jouw personeel rustig kan ontspannen onder het genot van wat drinken en eten. Tegenwoordig wordt er veel focus gelegd op duurzaamheid en het bevorderen van de gezondheid onder je personeel. De catering is een uitgelezen kans om het laatste bij te dragen. Uit onderzoek is gebleken dat personeel productiever werkt wanneer zij ontspannen en gezond eten en drinken. Aan jouw als werkgever een catering te creëren die voldoet aan de bovengenoemde zaken.

Creëer een rustgevende plek

Als eerste is het belangrijk een plek te creëren die rust geeft. Een pauze waarbij de werknemer niet tot rust kan komen zal weinig zin hebben. Je zult hier dus rekening mee moeten houden. Zorg ervoor dat een werknemer relaxt kan zitten en geen last heeft van kabaal. Een plek waar veel bellende mensen langslopen zal dus weinig rust geven. Zoek dus een rustige plek in jouw gebouw, zet er een lekkere bank neer en zorg dat er eventueel wat eten en drinken kan worden gepakt. Het vergoeden van eten en drinken is natuurlijk erg duur, dit kan de werknemer zelf betalen.

Eten en drinken

Werknemers houden over het algemeen van koffie. Koffie geeft energie en verhoogt de concentratie, hierdoor zal de werknemer beter presteren. Er zijn speciale koffieapparaten voor bedrijven, deze hoef je niet om het uur aan te vullen maar kunnen voor een lange tijd mee. Zorg dat er gezond eten en drinken wordt aangeboden. Een truc is om gezonde producten goedkoper aan te bieden, zo stimuleer je jouw werknemers gezonde voeding tot zich te nemen. Door al deze tips toe te passen zullen jouw werknemers een stuk productiever te werk gaan.

 

Categories: Blog