Een man is altijd druk. Druk aan het werk, ‘s avonds nog even naar de gym of sporten en in het weekend iedereen bezoeken. Het is belangrijk om af en teo ook tot rust te komen. Een mannenavond kan hier zeker aan bijdragen. Wat ga je dan echter doen? Op een mannenavond hoort natuurlijk wat lekkers te eten en een paar biertjes. Het is wat een echte man doet! Het is goed om ook te zorgen voor een aantal activiteiten. 

 

De juiste biertjes

Het is leuk om een keer een avondje bier proeven te organiseren. Er komen ieder jaar steeds meer nieuwe biertjes bij. Iedere brouwerij zorgt voor een uitgebreid aanbod aan verschillende biertjes. Ook zijn er steeds meer nieuwe brouwerijen. Ze spitsen zich toe op speciale biertjes. Het is goed om ze allemaal te proeven. Samen met een heerlijke maaltijd zal zorgen voor een gezellige avond. 

Een voetbalavondje

Het is ook een idee om het mannenavondje te organiseren als er voetbal op de buis is. Zeker als er een interland is of een Champions League wedstrijd. Het is heerlijk om er dan ook een paar biertjes bij te drinken. Na het voetballen is er nog voldoende tijd om gezellig na te borrelen. Het is ook mogelijk om alle andere wedstrijden te bekijken. Er zijn vaak vele wedstrijden die gespeeld worden op een voetbalavond. Aan voetbal geen gebrek dus. 

 

Een spelletjesavond

Het is ook leuk om een avond vol met oud Hollandse spellen te organiseren. Op deze website zijn sjoelbakken te vinden. Daarnaast zijn er nog veel meer spellen om van te genieten. Het is belangrijk om het een beetje losjes te organiseren. Het is niet nodig om een programma te maken zodat iedereen de spellen doet. Het is gewoon leuk om als afleider en ijsbreker te dienen. 

Categories: Overig