Ben jij op zoek naar een leuk en groot kerstpakket voor weinig geld? Bekijk dan eens alle kerstpakketten van Giftsdirect! Wij hebben diverse soorten kerstpakketten uitgevoerd met een goede fles wijn, champagne of diverse kleine flesjes bier.

Het voordeel van een goede fles champagne in een kerstpakket!

Een goede fles champagne is voor iedereen geschikt! Champagne wordt nou eenmaal door iedereen gedronken tijdens de jaarwisseling. Kleine flesjes bier in het pakket worden veelal door vrouwen nauwelijks gedronken en de flessen wijn zijn ook in diverse soorten leverbaar die niet iedereen lust, denk bijvoorbeeld aan witte zoete wijn, witte droge wijn of een fles rode wijn. Indien je kiest voor champagne dan kan iedereen die gebruiken tijdens de jaarwisseling ongeacht of je deze zelf wel of niet lekker vindt.

Een variatie aan bierpakketten doen het goed onder de mannen!

Iedere man is nou eenmaal blij met een lekker bierpakket met diverse soorten biertjes die men normaal niet snel zou kopen. Denk bijvoorbeeld aan de biertjes van Gulpener die speciaal in Limburg zijn gebrouwen en voor speciale gelegenheden ideaal zijn. Ook is variatie van biertjes van de grote merken interessant, waaronder Grolsch, Heineken, Brand en/of Warsteiner. Binnen het assortiment van Giftsdirect heb jij tevens de mogelijkheid om een fust te bestellen van 5 liter. Bijvoorbeeld een fust van Warsteiner, Grolsch of Heineken met ingebouwde tap.

Een fles wijn in je kerstpakket voor de liefhebbers!

Veel mensen houden s’avonds nou eenmaal van een lekkere glas rode wijn. Indien jij weet of je collega’s vaker wijn drinken dan kun je hier op inspelen met de kerstpakketten. Veelal zie je dat vrouwen kiezen voor de witte wijnen, zoet of droog. En de mannen voor een lekkere rode wijn. Let op dat je wel zeker weet dat je dit goed afstemt en dat je niet een fles wijn stuurt naar een bierdrinker. De medewerker heeft er namelijk weinig aan, de wijn beland in de kast en wordt nooit geopend, wat uiteindelijk zonde is van de fles wijn.

Categories: Blog