Wanneer je als online winkel meerdere producten verkoopt, heb je waarschijnlijk behoefte aan kartonnen dozen waarin de producten verstuurd kunnen worden. Niet alleen heb je deze nodig om de producten te versturen, maar daarnaast wil je de beschikking hebben over bedrukte kartonnen dozen om jouw eigen merk optimaal tot zijn recht te laten komen. Alle webshops hebben immers verpakking nodig, dus waarom zou je niet van de mogelijkheid gebruik maken om het bedrijf nog eens extra te promoten. Hieronder kun je meer lezen over dozen bedrukken en de voordelen hiervan.

Wat zijn de voordelen van dozen bedrukken?

Zoals eerder werd benoemd, is dozen bedrukken met jouw logo of slogan van essentieel belang voor een webshop. Immers moet je er zeker van zijn dat de producten uit het assortiment ook daadwerkelijk goed beschermd verstuurd kunnen worden. Maar je wilt natuurlijk tevens dat de naam en het logo van jouw webshop duidelijk te zien zijn op de kartonnen doos. Behalve dat het een extra manier van promotie is, vergroot het tevens de naamsbekendheid van het merk. Daarnaast vergroot het de affectie van mensen voor jouw merk wanneer het geheel er goed uitziet. Mensen zijn nu eenmaal gevoelig voor mooie designs en goed uitziende logo’s. En wanneer je bij het juiste bedrijf in de verpakkingsindustrie aanklopt, heb je ook nog eens de beschikking over uitstekende voorwaarden: genoeg aantallen, een goedkope prijs en een snelle levering.

Wees kritisch als kleine leverancier

Grote webshops kiezen vaak voor een groothandel, welke gespecialiseerd zijn in grote oplages van kartonnen dozen zonder bedrukking. Echter zijn deze groothandels niet geschikt voor kleinere webshops, die behoefte hebben aan kleinere oplages met een opvallend eigen identiteit via bedrukking. Het is daarom als eigenaar van een kleine webshop aan te raden op zoek te gaan naar een kleiner bedrijf in de verpakkingsindustrie, welke zich beter kunnen aanpassen aan jouw behoeften.

Categories: Ondernemen