De horeca, er wordt hier veel gebruik gemaakt van koel- en vriescellen. Vandaag wil ik er twee gaan bespreken. Een op maat vriescel en een mini vriescel. Wat zijn de specificaties en wat heeft u er precies aan als u een horeca onderneming heeft. Lees gerust verder, of als u interesse heeft kunt u ook contact op nemen.

Mini vriescel

Dit is een kant en klare vriescel. Het kan in bij alle ruimtes staan en opgebouwd worden. Ik zou u adviseren om dit af te nemen met een bijpassende vloer, dit om de verlies van kou zo te verminderen. De mini vriescel heeft de capaciteit om te koelen tot maximaal twintig graden onder de nul. Een van de grote voordelen van deze vriescel is dat u hem ook als koelcel kan laten fungeren. Naast dit voordeel is de mini vriescel ook nog is erg zuinig in zijn energieverbruik, is het op maat te laten maken, tot een grootte van twintig vierkante meter en staat de cel erg stabiel en sterk.

Een vriescel wordt opgebouwd doormiddel van panelen, ook wel sandwichpanelen genoemd. Deze panelen hebben een dikte wat verschilt. Zo kunnen ze variëren tussen die tachtig millimeter tot maar liefst honderdzestig millimeter. Het paneel kan worden geleverd in verschillende soorten materiaal. Zo is er thermopane glas, plastisol, multiplex en roestvrijstaal beschikbaar. De laatste is wel de meest voorkomende waar gebruik van wordt gemaakt. De dikte van het paneel bepaald voor een groot gedeelte de isolatiewaarde ervan. De panelen zijn in de kern van pur.

Vriescel volledig op maat

Elke vriescel kan op maat worden gemaakt voor uw bedrijf. Doormiddel van goede sandwichpanelen wordt de cel gemaakt. Als u al een bestaande vriescel op maat heeft, kunt u deze ook gemakkelijk uitbreiden. Dus als u op zoek bent naar een kleine vriescel voor uw horeca onderneming of juist naar een geheel huis voor uw bedrijf dat vlees verwerkt? Dit kan allemaal gerealiseerd worden en op maat! Dus heeft een snel groeiend bedrijf, een onderneming die het nodig heeft om een groot vrieshuis te hebben of heeft u behoefte aan een op maat gemaakte vriescel? Kies dan zeker voor deze variant.

Een vriescel kan in principe in elke ruimte worden geplaatst, de ruimte hoeft maar aan twee voorwaarde te doen. Dit is ten eerste een egale vloer waar de vriescel op geplaatst kan worden en een stroomvoorziening waardoor de cel koud kan worden gehouden.

Bent u op zoek naar een vriescel op maat of een mini vriescel?  Lees uzelf dan goed in over de diverse soorten vriescellen die er op de markt te vinden zijn. Een vriescel kopen kunt u uiteindelijk het beste bij een specialist in koeltechniek realiseren in plaats van bij consumenten aanbieders.

Categories: Economie