Je eigen games bouwen is superleuk. In Minecraft kan je niet alleen je eigen game bouwen, maar ook je eigen wereld, droomhuis, spelers en natuurlijk je eigen regels! Minecraft is een leuke en avontuurlijke videogame. Het is een creatief en actief spel met talloze beschikbare opties en een verscheidenheid aan beschikbare activiteiten die je urenlang bezig zullen houden. Met Minecraft kun je jouw fantasie gebruiken en ben je vrij om allerlei 3D-objecten uit verschillende kubussen te bouwen. Het is te begrijpen dat je zult vervelen na een tijdje. Hier zijn er 10 dingen die je zeker nog kunt doen in Minecraft.

  1. Carrousel

In Minecraft moet je proberen om een circus te bouwen met een supergrote carrousel. Deze grote creatieve ontwerpen geven een geweldig inzicht in je vaardigheden als bouwer en gamer. Meestal zijn deze gemaakt van hout, maar je kunt het ook proberen met ijzeren staven. Je kunt je carrousel zo groot of klein maken als je maar wilt.

  1. Hotel

Elke grote stad heeft een hotel nodig en deze heeft een tuin en zwembad nodig voor een rustige vakantie. Het maken van hotels kan eentonig zijn als je alle verdiepingen tegelijk bouwt en ze dan invult, dus waarom zou je niet proberen een laag te bouwen en vervolgens de kamers op elke verdieping te maken?

  1. Download een nieuwe modificatie

Probeer enkele van de honderden beschikbare modificaties, ga na welke je het leukst vindt, download ze en heb plezier!

  1. Speel met TNT

Bouw grote gebouwen en blaas deze op met TNT. Het is geweldig om te zien hoe jij een zelfgemaakt gebouw kunt opblazen.

  1. Speel met je vrienden

Daag je vrienden uit voor allerlei soorten wedstrijden. Kijk wie iets sneller kan bouwen, of allerlei dingen doen om Minecraft nog leuker te maken. Huur jouw server bij koopjeserver en ervaar het gemak.

  1. Plunderen

Ergens in Minecraft is er een voorraad of schatkist die erop wacht om door jou te worden opgeëist. Terwijl je het land verkent, zul je allerlei interessante landformaties vinden die er gewoon om smeken om dieper te worden verkend om te plunderen.

  1. Hoepels in de lucht

Plaats een aantal hoepels in de lucht, die lijken op ballonnen. Als je je verveelt, kan je erdoor heen vliegen of springen. Voeg ook credits toe en plaats ze op verschillende hoogtes.

  1. Herbouw leuke levensmomenten

Kies een gelukkig moment uit je kindertijd en herbouw het ergens in je wereld. Verjaardagen, een nieuw huisdier krijgen, wanneer je iets had of hebt bereikt waar je trots op bent. Welk moment je ook heeft laten lachen, creëer die scène in je wereld zo gedetailleerd mogelijk.

  1. Laat borden met tekens achter

Maak ongeveer tien stapels borden en plaats ze allemaal op een onbekende plek op je wereld. Schrijf iets zoals “speler X was hier” op hen. Plaats ze in grotten, op de oceaanbodem, achter muren of op de toppen van bomen. Af en toe zul je een jungle verkennen en je zult een bord vinden. Ik ben er zeker van dat het je elke keer zal vermaken.

  1. Upgrading

Verander een dorp in een militaire compound compleet met jets, kanonnen, boten, een wapenkamer etc. Het zijn geen dorpelingen meer, het zijn soldaten.

Categories: Technologie