Vaak kijken mensen online en komen het uit eindelijk in de winkel. Omdat ze daar het kunnen passen en ook kijken welke kleuren hun het beste staat. Maar dit gaat veranderen in de toekomst.

Het is gemak

Bij online winkelen kan je gewoon doen thuis vanuit je bank. Wist je dat de gemiddelde mens niet veder komt dan pagina 1. Vaak omdat ze lui zijn. Dus de webshops die in de top 10 staan krijgen veel meer bezoekers. Dan die in de top 20. Bij online winkelen word het artikel wat je besteld naar je huis gestuurd en bij veel online webshops is het binnen 1 of 2 werkdagen binnen. Mensen hebben geen zin meer om in de drukke stad te lopen. Mensen hebben hier ook vaak geen tijd meer voor omdat mensen het druk hebben met werk. En in het weekend alleen maar uitrusten en natuurlijk het huishouden moet ook gebeuren.

Hoe gaat het met de online webshops?

Met online webshops gaat het steeds beter als je kijkt naar 10 jaar geleden. Het word super populair. Ook worden er goeie online marketing bureau’s in gezet om je webshop hoog in Google te krijgen. Het is heel belangrijk voor online webshops om goed vindbaar te zijn voor de consument. Want als je niet goed vindbaar bent verkoop je niks. Hier bij kan succesfactor je goed helpen! Alleen wat nog niet kon is het passen van kleding maar het schijnt in de toekomst echt te kunnen, online je kleding passen. Door een virtuele scan, scant die je hele lichaam. Je hebt wat gevonden en je zet de scan aan en je gaat ervoor staan. Zo kan je zien hoe het je staat en ook verschillende kleuren.

Hoe gaat het veder met de winkels?

Veel winkels verdwijnen omdat ze overbodig worden net als in Amsterdam er zijn daar wel 4 Hunkemöller. Omdat veel mensen steeds meer online shoppen gaan de winkelketens failliet waardoor ze weg gaan. Net als de V&D. Maar dit zou ook kunnen door hun online marketing. Ook als winkel zou je hier wat aan moeten doen. Dus er zullen toch een aantal winkels nog failliet kunnen gaan. En over de winkelstraten die schijnen wel te blijven. Omdat daar supermarkten, kappers en bakkers in deze straat zich bevinden. En dit kunnen mensen niet even bestellen. Mensen blijven dit liever bezoeken.

Categories: Lifestyle