Onze samenleving is de afgelopen jaren snel ontwikkeld met verschillende vooruitgangen. Iedereen wordt zich steeds bewuster van elkaar en de acceptatie in de maatschappij ontwikkeld zich ook steeds beter. Elektronica speelt een grote en belangrijke rol in ons leven. Van jong tot oud zijn er mogelijkheden door elektronica om met elkaar te communiceren, om te leren en om bezig te blijven. In deze tijd met coronavirus is dit dan ook geen overbodige luxe. Kinderen gaan ook steeds jonger aan de haal met tablets, computers en telefoons. Maar wat kijkt en doet je kind eigenlijk precies als zij online zijn? Kurio-store heeft een tablet ontwikkeld die ervoor zorgt dat er zowel geleerd kan worden als gespeeld kan worden, maar ook bij houdt wat er gedaan wordt door je kind op de tablet. In deze blog gaan wij uitleggen want de Kurio-store tablet precies allemaal kan.

 

Kinderen houden natuurlijk van spelen en spelletjes doen. Met het coronavirus mogen ze wel buiten spelen maar toch ben je op je hoeden en wil je ze ook bij je houden. De Kurio-store tablet heeft verschillende apps waar ze ook binnen kunnen bewegen. Spelletje waar ze bijvoorbeeld uitgedaagd worden om in een battle tegen elkaar te dansen. Door middel van het product op een tafel te zetten en voor het apparaat te gaan staan worden met de camera in het apparaat hun bewegingen vastgelegd.

 

Instel mogelijkheden

Er is mogelijkheid tot het maken van een ouder en een kind profiel op te tablet. Het ouderprofiel is het eerste profiel dat aanwezig is als het apparaat ingesteld wordt. Vervolgens maak je als ouder een profiel aan op de Kurio-store tablet voor je kind. De tablet komt al met een aantal voorgeprogrammeerde apps. Je kan instellen wat, wanneer en hoe lang ze een bepaalde app kunnen gebruiken. Ook kan je in de instellingen het volgende aangeven, welke websites wel en niet bezocht mogen worden door het kind of tijdslimieten die staan op het spelen van bepaalde apps. Dit maakt het fijn omdat ze dan niet de hele dag spelletjes spelen en niet de hele dag online zijn. Als ouders hoef je op deze manier niet continu in de gaten te houden wat je kind doet op de tablet omdat het allemaal al voor geprogrammeerd is.

 

Tablets versies

Dan heb je ook nog een aantal verschillende tablets die worden aangeboden voor Kurio-store. Ze hebben de Lite uitvoering, deze tablet heeft een opslag van 8GB en speciaal gefocust op het blokkeren van specifieke websites, om tijdslimieten in te stellen en apps goed te kunnen beheren. Dan is er de Tab Connect, een tablet met een grotere opslag namelijk 16GB. Door berichtjes te kunnen naar het apparaat kan je in contact blijven met je kind. De laatste tablet en prijzigste van de drie tablets is de Tab XL, met het grotere scherm is hij gemaakt zodat er films opgekeken kunnen worden en je er goed mee kan gamen. 

 

Al met al heeft de Kurio-store tablet veel functies die ervoor zorgen dat het kind op een spelende wijze kennis leert maken met leven online.

Categories: Algemeen