Heeft u een bedrijf in Eindhoven en bent u niet bekend met zetwerk op maat voor uw dakafwerking? Laat metaalbewerkingsbedrijven uit Eindhoven dan de oplossing hebben voor u. Met eigen werkplaatsen en efficiënte machines tot beschikking zijn de toepassingsmogelijkheden ontzettend groot. Metaalbewerking Eindhoven is bekend met deze technieken en blijven op de hoogte van de ontwikkelingen over zowel materialen als afwerkingen. Want de metaalbewerkingsindustrie staat steeds bekender om de dakgerelateerde toepassingsmogelijkheden met betrekking tot zetwerk op maat. Met gemoderniseerde machineparken en metaalspecialisten staat er altijd wel iemand klaar om u verder te helpen. En de meeste bedrijven bieden zelfs levering en montage aan huis.

Wat houdt zetwerk op maat in?

Naast het coaten, lassen, zagen, knippen en kralen is het ook mogelijk om zink op maat te laten zetten. De term “zetten” betekend in principe het ombuigen van het materiaal tot gewenst vormen. Met zowel scherpe als ronde hoeken zijn zetbanken de machines die dit allemaal mogelijk kunnen maken. Zetwerk is van oorsprong een loodgieters activiteit en is met de tijd aan gespecialiseerde leveranciers overgelaten. Naast het zetten kunt u zink ook laten coaten, lassen, zagen, knippen en kralen. Maar als u dus opzoek bent naar maatwerk tot in de precisie? Dan is het zetwerk productieproces in de metaalbewerkingsindustrie de oplossing voor uw daktoepassingen. Kent u de toepassingen van zink op maat al?


Toepassingen van zink op maat

Zink is licht van gewicht en ook erg flexibel om te buigen. En in vergelijking met andere materialen heeft zink ook een lange levensduur en is het 100% recyclebaar. Het geeft uw dak een karakteristieke uitstraling en reparaties zijn gemakkelijk door te voeren. Verder is het vrijwel onderhoudsarm en is het geheel beschermd tegen weersomstandigheden. Zink is toe te passen bij afvoeren, afdekkappen, boeiborden, dakranden, daktrimmen, ontluchtingen, waterslagen en gevelbekleding. De plaatmaterialen zijn na de afwerkingen vloeiend en naadloos samen te voegen. Zetwerk is de meest gebruikte techniek in de metaalbewerking en behoud zijn populariteit. Zink is een geheel duurzame aanvulling tot de daktoepassingen aan uw pand of woning.


Laat u specialiseren door metaalspecialisten

Zetten is de oplossing voor verwerkingen aan uw dak. Daarnaast kunt u het ook laten poedercoaten, spoelen, demispoelen, zirkoniseren, fosforteren en ontvetten. Dit is ook met ander metaal te realiseren. Weet u niet hoe dat de materialen gemonteerd moeten worden? Geen paniek, in de meeste gevallen wordt het na de levering meteen gemonteerd door de vakspecialisten. Loop eens binnen bij een metaalbewerkingsbedrijf en laat metaal Eindhoven de oplossing bieden voor uw daktoepassingen.

Categories: Blog