Een multifunctionele printer op kantoor

Als je een printer zou willen aanschaffen, dan heb je veel keuzes om over na te denken. Een multifunctionele printer op kantoor kopen is een slim idee, het is wel verstandig om eerst verschillende multifunctionele printers met elkaar te vergelijken. Wordt er bijvoorbeeld vaak in kleur geprint en is dat ook essentieel voor de documenten? Dan is het natuurlijk belangrijk dat je een goede multifunctionele kleurenprinter aanschaft. Print je vaak bestanden op A3, kies je vanzelfsprekend voor een A3 printer. Hiermee kun je ook op A4 printen. Wanneer kleur niet van geheel van belang is in jouw documenten, dan zou je beter kunnen kiezen voor een all in one zwart wit printer.

Waarom kiezen voor een multifunctionele printer op kantoor?

Je zou natuurlijk altijd kunnen kiezen voor een printer die geheel bestemd is voor alleen drukken. Echter zal je er later achter komen dat je echt een multifunctionele printer op kantoor nodig hebt die ook beschikt over een kopieer en scanfunctie. Daarnaast hebben multifunctionele printers nog meer voordelen:

  • Wanneer je kiest voor een multifunctionele printer op kantoor scheelt dit aanzienlijk in de kosten dan als je een printer, kopieermachine en een scanner apart aanschaft.
  • Ook bespaart het tijd in het werkproces. Het is niet meer nodig om een scan naar de printer te sturen? Geen gedoe met handtekeningen en weer opnieuw in scannen. Door alles te combineren met hetzelfde apparaat scheelt het heel wat tijd en frustratie.
  • Verder levert het zichtbaar ruimtebesparing op. Door alle functionaliteiten in een apparaat te verwerken hoef je niet meer een apart kopieerapparaat, scanner en printer te hebben.
Categories: Algemeen