Zoals iedere kantoor medeweker wel weet is er een ding waar iedereen naar uit kijkt die langer dan 5 uur werkt, dit is de koffie pauze. De koffie pauze staat ook wel symbool voor de kantoor cultuur, en als je op zoek bent naar een relatie of de laatste roddels dan kun je dit het beste doen met een kopje koffie!

Veel kantoorpanden zitten nu eenmaal niet dicht bij een Starbucks of een Costa Coffee, wat moet je dan als hardwerkende medewerker doen?

Dat klopt, het dagelijkse ritueel van het halen van de koffie is iets wat iedere persoon doet. Het is tijd om verhalen te vertellen, te flirten met collega’s of om op de hoogte te komen van het dagelijkse schandaal. Ik bedoel dat het niet raar is!

Het is dus niet zo raar dat de koffie machines op uw werk een van de meest belangrijke dingen is in je bedrijf, en de makers van deze goede apparaten hebben het zo gemaakt dat de koffie nu nog lekkerder is dan normaal. Je kunt nu dus genieten van het socializen maar ook van het kopje koffie!

Zo’n bedrijf is ‘Flavia’, hun machines staan synoniem voor stijl en goede smaak, met steeds meer office managers die kiezen voor de Flavia koffie machine boven alle andere dranken

Vergeet stand-alone machines, met Flavia zal de machine netjes op elk bureau staan. Compact, lichtgewicht en gemakkelijk te onderhouden, waardoor het makkelijker is om te chatten met vrienden tijdens uw ‘koffie-pauze’

De machines worden beter, velen hebben nu de meest verse koffiebonen, de rijkste smaken en betere prijzen dan hoofdstraat winkels.

Hierdoor is de koffie pauze alleen maar beter geworden.

Ervaar de rijke koffiebonen, bespreek de rijke mensen, geniet van het aroma van kruidenthee en bespreek hoe Leah in Financiën een affaire heft met Martin in van de accounting.

Deze koffie machines zorgen voor een nog betere omgeving. Dus waar wacht je nog op in de middag. Neem even wat pauzetijd. Ik heb een latte!

Categories: Sfeer