Koningsdag komt er weer aan en alle voorbereidingen zijn begonnen! Jij bent de gelukkige die de line-up mag regelen, maar Kensington blijkt toch net iets boven je budget. Je wilt daarom gaan voor een fantastische coverband die minstens even goed de hele menigte op kan zwepen, of wellicht een coverband die toch een BN’er voor je op het podium kan krijgen. Welke coverband kies je?

Coverbands zijn net zo divers als het publiek dat tijdens Koningsdag feest viert. Wat jij je af moet vragen is: hoeveel personen zullen er komen kijken? Dit is natuurlijk een inschatting die je maakt, afhankelijk van op welke locatie het optreden zal plaatsvinden. Doorgaans is de opkomst bij Koningsdag vrij groot. Je kan dus het best uitgaan van een rijk gevuld publiek. Met zo een bomvolle menigte voor het podium wil jij natuurlijk een coverband die de zaal helemaal los krijgt. Hierbij zetten wij vier fantastische coverbands voor je op een rijtje:

1. Soubeach
Deze coverband bestaat uit 5 bandleden die op energieke wijze voor top entertainment zorgen. Ze spelen dance, pop en disco hits van toen en nu en daarnaast ook de leukste meezingers. Verwacht de coolste medleys en mashups met daarbij verlichte instrumenten en podiumdelen, een spectaculaire lichtshow en een witte vleugel. Leuk weetje, zanger Mark heeft ooit Popstars gewonnen.

2. Step the Gap (XL)
Deze coverband bestaat uit 6 bandleden die de lekkerste disco, soul en funk hits van vroeger spelen. De zangeressen blazen iedereen weg met hun soulsound die instrumentaal wordt versterkt door groovy muzikanten. Je favoriete hits lekker ongegeneerd meeblèren kan gewoon, want met 6 man op het podium horen ze jou toch niet. Wil je nog grootser uitpakken? Dan kan je ook gaan voor Step the Gap XL inclusief blazerssectie!

3. Boston Tea Party
Deze coverband bestaat uit 10 bandleden die nieuwe en oude pop, soul en dance hits spelen. Één groot feest der herkenning! Deze professionele band heeft ook de mogelijkheid voor eventuele extra opties, bijvoorbeeld samen spelen met een bekende artiest! Van Ali B tot Xander de Buisonjé. Maar ook kan je kiezen voor een LED scherm, een extra DJ/VJ of een performance in bigband, retro, vintage of gatsby stijl.

4. Agogo
Deze sprankelende, glamorous coverband bestaat uit 7 bandleden en speelt hedendaagse dance, pop en disco hits. Verwacht de meest actuele party hits, hippe danspasjes en knappe, getalenteerde zangeressen. De bandleden van Agogo zijn allemaal professionele musici en spelen vaak met bekende artiesten samen. Om deze reden is het ook mogelijk om Agogo te laten optreden met een bekende artiest. Je kunt dan denken aan gastoptredens van bekende Nederlanders zoals Sharon Doorson, Leonie Meijer, Lange Frans, Glennis Grace, Giovanca, Frans Bauer of René Froger. De prijs en beschikbaarheid hiervan is op aanvraag.