Afzetpalen? Probeer daarvan de verschillende uitvoeringen de functionaliteiten maar eens kort en bondig samen te vatten. Dat gaat niet lukken. Ze zijn er in tal van verschillende uitvoeringen, voor binnen én buiten. Mobiel en vast, praktisch én als verfraaiing van de entree en omringende grond van elk bedrijfspand; ook nog eens passend bij het al even veelzijdige straatmeubilair.

Rode Loper

Bij het noemen van de term afzetpalen denken veel mensen wellicht in eerste instantie aan de paaltjes die opgesteld staan naast een rode loper voor de bioscoop of theater. Ook die zijn er in verschillende soorten en maten en in werkelijk prachtige uitvoeringen. Handig is de mobiliteit, al is dat voor buiten vaak minder handig.

Combinatie

De afzetpalen doen dienst als blokkering van wegen of rijrichtingen, of als snelheidsremmer van een trottoir rondom uw bedrijfspand dat nogal eens als fietspad gebruikt wil worden. In dat geval spelen andere facetten van de afzetpaal een rol. Bijvoorbeeld de combinatie van de palen en uw straatmeubilair, waarvoor je als ondernemer zo specifiek gekozen hebt.

Fraai en praktisch

De zeer praktische en fraaie alen kunnen dienstdoen als zogenaamde anti-parkeerpalen en houden de ruimte voor uw bedrijfspand autoluw. De uitvoeringen zijn legio en het moet al gek zijn dat ze niet passen bij de uitstraling van uw bedrijf. Bolkop, rustiek, rvs, recht en inzinkbaar. In verschillende hoogtes en van omvang. In potloodmodel, in verschillende kleuren en uitneembaar of neerklapbaar. Het is allemaal mogelijk. Het maakt van de nood een deugd. Het helpt, is dus praktisch, en geeft extra uitstraling, helemaal dus in combinatie met straatmeubilair. Oh ja, ook de keuze voor het materiaal van de palen is zeer divers en uiteraard kunnen alle palen dienen als markering van de rode loper die je elke dag voor de klant uitrolt.

Categories: Blog