Ben jij opzoek naar een passende oplossing voor de personeelsplanning, maar weet je niet waar je moet beginnen? Lees dan vooral verder, wij vertellen je alles over een planner software.

 

Inroosteren

Met een planner software rooster je efficiënter, slimmer en sneller medewerkers in. Een rooster geeft medewerkers gemakkelijk inzicht in de werkzaamheden, taken, werkplekken, activiteiten en projecten. Verder krijg je als werkgever inzicht in welke medewerker gekwalificeerd en beschikbaar is. Daarnaast geeft het ook een duidelijk overzicht van het aantal uren dat er per medewerker wordt gewerkt.

 

Werkrooster is voor iedereen zichtbaar met planner software

Door het gebruik van een planner software is het rooster gemakkelijk te delen met alle medewerkers. Soms kan het zo zijn dat medewerkers niet meer op bepaalde ingeroosterde dagen of tijden kunnen werken. Dit kan dan gemakkelijk in de planner software worden aangepast om zo te zorgen dat er geen onduidelijkheden zijn.

 

Overal kan het rooster bekeken worden

Excuses dat bepaalde medewerkers niet wisten dat ze moesten werken op een bepaalde dag of tijdstip is nu helemaal verleden tijd. Met een planner software kan iedereen gemakkelijk op zijn of haar mobiel of laptop kijken wanneer er gewerkt moet worden en op welk tijdstip.

 

Verlaagt bedrijfskosten

Doordat je inzicht hebt in wie er beschikbaar is, kan je je bedrijfskosten laag houden door bijvoorbeeld een goedkopere medewerker meer te laten werken. Vaak krijg je ook meer inzicht in de overuren, waardoor je deze ook weer kan verminderen. Ook krijg je meer inzicht in de voorraad waardoor de afdeling inkoop gerichter en beter kunnen inkopen om de opslagkosten te verlagen

 

Alles op één software

Je hoeft niet meer op zoek te gaan naar bepaalde informatie in mappen en dergelijke, je hebt alle informatie op één plaats beschikbaar.

Categories: Blog