Staat je verjaardag voor de deur en wil je graag wat lekkers en unieks voor de visite klaarmaken? Of maak je lekkernijen klaar voor een jarige om je heen? Wij hebben een aantal tips voor je op een rij gezet om vandaag nog klaar te maken. Dat wordt heerlijk smullen!

1) De gezelligheid van cupcakes!

Cupcakes doen het goed op iedere verjaardag. Door verschillende kleuren toe te passen zien ze er sierlijk en vrolijk uit. Alleen dit al zorgt ervoor dat cupcakes dé tips zijn om klaar te maken voor de volgende verjaardag. Daarnaast kun je er ook veel figuurtjes en andere vormen op maken, zodat ze er extra sierlijk uitzien. 

2) Een gezonde appeltaart maken

Iets waar ook iedereen dol op is, is een heerlijke appeltaart. Een trend is dat we steeds gezondere taarten zien. Naast dat appel zelf al een gezond ingrediënt is in de appeltaart kun je het nog gezonder maken. 

Of beter gezegd: minder ongezond. In plaats van normale suiker te gebruiken kun je ook natuurlijke suikervervangers gebruiken om de appeltaart zoet te maken. Iedereen op de verjaardag kan dus heerlijk genieten zonder achteraf druk te moeten maken! Ga je zelf aan de slag met het maken van de appeltaart? Lees hier hoe je te werk gaat.

3) Kleine vegan variatie gerechten

Maak het zeer variërend en in plaats van een kaasplankje en plakjes worst kun je ook een schaal maken met allerlei heerlijke vegan hapjes. Denk aan een gevulde tortilla die in stukjes in gesneden of een heerlijke zelfgemaakte guacamole dip met chips erbij. Er zijn nog veel meer mogelijkheden, zoals gevulde eieren, stokbrood met zelfgemaakte hummus en nog meer. Zie hier nog een overzicht met allerlei kleine vegan hapjes

4) De favoriet op de verjaardagen: de worstenbroodjes

Dit blijft een klassieker en een favoriet, maar de worstenbroodjes doen het altijd erg goed op de verjaardagen. Als er iets is dat altijd binnen een paar minuten op is nadat je het op tafel hebt gezet, dan zijn het de worstenbroodjes!

Categories: Algemeen