Wie denkt dat je voor het bestellen van condooms naar een drogisterij moet gaan, heeft het mis! Er zijn steeds meer webwinkels waar je verschillende soorten condooms kunt bestellen. Je kunt voor standaard condooms kiezen van de meest bekende merken in deze markt, maar bijvoorbeeld ook voor dunnere condooms, condooms met kleine ribbeltjes, enzovoorts. Door te variƫren in de condooms die je gebruikt bij het hebben van seks, blijft geslachtsgemeenschap spannend. In dit artikel geven we tips voor het bestellen van condooms.

 

Tip 1: kijk goed naar het formaat van condooms

Condooms bestellen op internet begint bij het selecteren van de juiste maat. De condooms worden in verschillende maten aangeboden, wat het niet altijd even gemakkelijk maakt om het juiste formaat condoom te vinden. In de productomschrijving van een condoom vind je vaak een toelichting bij de verschillende maten. Het verschil zit hierbij in de lengte en omvang van het condoom.

Tip 2: kies voor verschillende soorten condooms

Nu je weet in welke lengte je de condooms zou moeten bestellen, kun je uit verschillende soorten condooms kiezen. Ga je voor condooms met kleine ribbeltjes, voor condooms die dunner zijn, of voor condooms met een smaakje? Vaak kun je een proefverpakking van de verschillende soorten condooms bestellen. Zo kun je uittesten welk type condoom het beste bij je past.

 

Tip 3: varieer in de smaken van condooms

Zoals reeds beschreven werd, worden er condooms met een smaakje aangeboden. Zeker wanneer je af en toe orale seks hebt met je partner, kan een condoom met een smaakje aan te raden zijn. Het maakt het nog leuker om orale seks te hebben! Door te variƫren in de verschillende smaakjes, blijft orale seks prettig voor je partner. Welke smaakjes heb jij al eens uitgeprobeerd?

 

Categories: Algemeen